Liikenne ja kadut Tekniset palvelut

Yksityistieavustukset vuodelta 2020

Yksityistielain 84 §:n mukaiset kunnossapitoavustushakemukset vuoden 2020 toiminnasta tulee toimittaa 20.6.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella tai postitse Hausjärven kunnan tekniselle lautakunnalle osoitettuna osoitteella: Keskustie 2-4, 12100 Oitti.

Yksityistieavustuksen hakemiseen tarvittava lomake julkaistaan 19.4.2021 Hausjärven kunnan kotisivuilla https://hausjarvi.fi/palvelut/tekniset-palvelut/kadut-ja-liikenne/yksityistiet/.

Avustukset käsitellään teknisen lautakunnan elokuun kokouksessa ja maksetaan tiekunnille syyskuun aikana.

Erityisesti huomioitavaa

Hakemuksen liitteeksi vaaditaan tiekunnan vuoden 2020 tilinpäätöstiedot sekä kuluvan vuoden vuosikokouksen pöytäkirja, jossa tilinpäätös on hyväksytty. Mikäli vuosikokousta ei ole pystytty pitämään tai jos tiekunnalla on ns. harvennettu vuosikokousväli, ja näin ollen pöytäkirjaa ei voida toimittaa, tulee tilinpäätös vahvistaa tekijän allekirjoituksella sekä kahden hoitokunnan jäsenen allekirjoituksella. Tilinpäätös voidaan myös vahvistaa tilintarkastajien vahvistuksilla. Mikäli edellä mainitut asiakirjat puuttuvat, kunta ei tue tiekuntaa puutteellisten hakemusasiakirjojen vuoksi.

Hausjärvellä 19.4.2021

TEKNINEN LAUTAKUNTAOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.