Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Ulkoliikuntaryhmiä Hausjärvellä

Hausjärvellä aloitetaan ulkoliikuntakausi heti kesäkuun alussa puistojumpalla, kuntoporrastreeneillä sekä kahvakuulailulla. Puistojumppaa järjestetään kesäkuun ajan joka tiistai klo 18.-19.00 Ryttylän urheilukentällä. Jumppa koostuu alkuverryttelystä, lihaskunto-osuudesta sekä venyttelyistä ja se sopii kaikenikäisille, normaalikuntoisille naisille ja miehille. Varusteiksi riittää oma jumppa-alusta, juomapullo sekä sään mukaiset asusteet. Mukaan voi ottaa myös omat käsipainot tai vastaavat. Vetäjänä on Tiina Kuusela.
Kysyttyjä kuntoporrastreenejä pidetään tänäkin vuonna Hikiän, Oitin ja Ryttylän kuntoportaissa. Tarjolla on ideoita ja vinkkejä porrasharjoitteluun ja erilaisten juoksu- ja kävelyharjoitteiden lisäksi tehdään myös monipuolisia lihaskuntoliikkeitä. Treenit soveltuvat kaikille kiinnostuneille kuntotasosta riippumatta, eikä osallistujilta vaadita aiempaa kokemusta portaissa harjoittelusta. Oitin pururadan portaissa harjoitellaan 3.6., Ryttylän Ykslammen portaissa 4.6. ja Hikiän pururadan portaissa 10.6. klo 18.-19.00. Mukaan kannattaa ottaa juomapullo sekä säänmukainen asustus.
Kaikille avoimet kahvakuulatreenit Hikiän urheilukentällä alkavat torstaina 4.6. ja niitä järjestetään aina 27.8. saakka. Ohjaajana toimii Hanna Vilhunen ja treenit alkavat klo 18.00. Ne on tarkoitettu kahvakuulaharjoittelua aloitteleville tai jo jonkin aikaa harrastaneille. Varusteiksi oman kuulan lisäksi säänmukainen asu sekä juomapullo, myös jumppapatjan voi ottaa mukaan. Kaikki liikuntatyhmät ovat osallistujille ilmaisia ja ne järjestä liikuntatoimi. Lisätietoja saa numerosta 040 330 6780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.