Kulttuuri- ja vapaa-aika Yleinen

Tilaa Kunnan Pojat esiintymään!

Kunnan pojat – hankkeen tarkoituksena on tuoda kulttuuria kaikille! Myös niiden ulottuville, jotka syystä tai toisesta jäisivät muuten siitä osattomiksi. Yhtye tulee mielellään soittamaan mihin vain tapahtumaan tai tilaisuuteen vaihtelevalla kokoonpanolla ja vaihtelevalla soittolistalla.

Hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä kuntien rahoittama ja sitä koordinoi Timo Aalto kulttuuripalveluja tuottavasta Artic Cowboys Oy:stä. Artic Cowboys Oy toteuttaa hankkeen yhteistyössä mukana olevien kuntien sosiaali-, kulttuuri- ja työvoimapalveluiden kanssa. Hanke on tällä hetkellä käynnissä elokuun loppuun saakka.

Kunnan Pojat -yhtye esiintyy ilmaiseksi missä tahansa Hausjärven alueen tapahtumassa kuten esimerkiksi vanhusten palvelutaloissa, kerhotiloissa, vuodeosastoilla ja muissa kulttuurisessa katveessa elävien kohtauspaikoissa, vaikkapa mielenterveys- tai päihdekuntoutujien ryhmissä. Yhtye voi jatkohankkeen myötä esiintyä myös kaikille avoimissa julkisissa tapahtumissa, vaikka juuri sinun juhlissa tai jopa takapihallasi!

Facebook-sivut: Kunnan Pojat Etelä

Youtube-sivut: Kunnan Pojat

Ota yhteyttä:
Hankekoordinaattori Timo Aalto
sposti: aallonposti(at)gmail.com
puh. 046 599 3877

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.