Lukio Päivähoito ja koulutus Yleinen

Tiedotustilaisuus kolmoistutkinnon aloittamisesta elokuussa 2021

Tervetuloa webinaariin tai paikan päälle Hausjärven ja Kärkölän kuntien, koulutuskeskus Salpauksen sekä Koskisen järjestämään tiedotustilaisuuteen toisen asteen koulutuksen kolmoistutkinnon aloittamisesta keskiviikkona 9.12.2020 klo 10 Kärkölän kunnanviraston valtuustosaliin / webinaariin. Tilaisuus päättyy viimeistään klo 11.

Ennakkoilmoittautuminen sekä paikan päälle, että verkossa järjestettävään tilaisuuteen 4.12. mennessä: Linkki ilmoittautumiseen  Huomaathan, että paikan päälle voidaan ottaa vain rajattu määrä osallistujia. Tilaisuutta voi seurata myös etänä: Linkki

Mikä on kolmoistutkinto?

Koulutuskeskus Salpaus, Hausjärven lukio ja puunjalostusyhtiö Koskisen käynnistävät yhteistyön, jossa yhdistetään lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto ja puuteollisuuden perustutkinto oppisopimuskoulutuksena. Lukion oppimäärä ja yo-tutkinto suoritetaan Hausjärven lukiossa. Puuteollisuuden perustutkinto suoritetaan Salpauksen järjestämänä oppisopimuskoulutuksena kesäaikana Koskisen saha- ja levyteollisuudessa Järvelässä.  Oppisopimusajalta maksetaan palkkaa. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota opiskelijalle mahdollisuus yhdistää toisen asteen koulutusmuodot, jonka myötä opiskelijalla on hyvät edellytykset jatkokoulutukseen ja tulevaan työelämään. Tämä hanke lisää paikallista koulutuksen ja työelämän yhteistyötä.

Lisätietoja antavat:
Hausjärven kunnan sivistysjohtaja Joonas Riihimäki, p. 040 549 7988, joonas.riihimaki(at)hausjarvi.fi
Kärkölän kunnan sivistysjohtaja Petri Käkönen, p. 044 770 2130, petri.kakonen(at)karkola.fi
Koulutuskeskus Salpauksen opetusalapäällikkö Tero Lehtinen p. 044 708 1375, tero.lehtinen(at)salpaus.fi
Koskisen HR- ja viestintäjohtaja Minna Luomalahti, p. 040 553 4332, minna.luomalahti(at)koskisen.com

Tutustu lisää:
Esite kolmoistutkinnostaOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.