Korona Terveydenhuolto

Tiedote koronarokotteista sekä rokotekattavuudesta Hausjärvellä 20.5.

Hausjärveläisistä on rokotettu ensimmäisellä annoksella 41,2 % (tilanne 20.5.2021, lähde: THL tilastot). Alla oleva kuva kertoo Hausjärven koronarokotekattavuudesta ikäryhmittäin.

Tällä hetkellä rokotukset ovat käynnissä kaikille yli 40-vuotiaille sekä 1. ja 2. riskiryhmiin kuuluville.

Lisätietoja rokotuksista ja ajanvaraus: https://www.koronarokotuksetkantahame.fi/

Rokotekattavuuden kehittymistä valtakunnallisesti, sairaanhoitopiireittäin sekä kunnittain voit seurata: https://sampo.thl.fi/…/vac…/cov19cov/summary_cov19ageareacov

Koronarokotustiedot eivät ole kaikkien rokotettujen osalta siirtyneet Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastoihin ja Omakannan rokotustietoihin. Tietojen siirtymisen ongelmien takia mm. näyttää siltä, että 80 vuotta täyttäneitä on rokotettu Riihimäen seudulla vähemmän kuin muualla maakunnassa, tai koronarokotuksesta ei löydy tietoa Omakannasta.

Ongelmien syy on löytynyt ja tilanne korjaantuu lähiviikkoina.

Huomiona Riihimäellä rokotteessa käyville: Riihimäen seudun massarokotukset aloitetaan 20. toukokuuta Riihimäen Urheilutalolla (Pohjolankatu 6, 11120 Riihimäki)Eli jos olet varannut rokoteajan Riihimäelle, on aiemmasta tiedosta poiketen rokotepaikkana Riihimäen Urheilutalo. Lisätietoa: https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/riihimaen-seudun-massarokotukset-alkavat-20-toukokuuta-riihimaen-urheilutalolla/OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.