Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hausjärven Joulunavaus

21.11. 16:00 - 18:00

Hausjärvellä juhlitaan Joulunavausta lauantaina 21. marraskuuta klo 16–18 Oitissa Keskustien ympäristössä. Tapahtuma on ulkoilmatapahtuma ja sen järjestämisessä huomioidaan THL:n ja OKM:n antamat ohjeet turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Tapahtumaan ei saa tulla, jos on lieviäkään sairastumiseen viittavia oireita ja osallistujien tai seurueiden välillä on lähikontaktien välttämiseksi pidettävä 1-2 metrin turvaväli. Hausjärven kunta muistuttaa hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä sekä suosittelee käyttämään kasvomaskia. Myös Koronavilkun käyttöönotto on suositeltavaa. Joulunavaus -tapahtumassa ei ole yhtä tapahtumapaikkaa, vaan tapahtumaan osallistuu useita yrityksiä Keskustien ympäristössä. Tällä ratkaisulla saadaan eriytettyä toimintaa ja jaettua osallistujat eri alueille sekä toteutettua tapahtuma osallistujille turvallisella tavalla.

Tapahtuma alkaa kunnanviraston yläpihalla kunnanjohtaja Pekka Määttäsen tervehdyksellä klo 16. Mari Kaasisen lapsioppilasryhmä esittää jouluista musiikkia ja sen jälkeen sytytetään joulukuusen valot. Koko tapahtuman ajan Joulupukki on liikkeellä alueella ja jakaa joulukarkkeja. Kunnanviraston alapihalla on mahdollisuus moikata karvakavereita tai kokeilla poniratsastusta. Oitin kyläyhdistys, Hausjärven seurakunta ja kunnankirjasto tarjoavat kahvia, glögiä ja makeaa kirjaston pihapiirissä. Kahvila Ilonan ulkopuolella tarjolla joulupuuroa sekä glögiä ja R-kioskilla makkaraa. Myös Nivos Oy mukana tapahtumassa kertomassa valokuituhankkeesta!

Illan aikana voi osallistua lahjakortin arvontaan käymällä kuudella eri tapahtumassa mukana olevalla liikkeellä hakemassa kuittauksen ”kilpapassiin”. Passeja saatavilla tapahtuman alkaessa kunnanviraston yläpihalla. Passien palautus kunnanvirastolle pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon. Osallistuneiden kesken arvotaan 3 x 50 € lahjakortit. Voittajat saavat valita käyttökohteen tapahtumassa mukana olevista liikkeistä.

Mukana tapahtumassa (liikkeet avoinna koko tapahtuman ajan):
Pyörä ja Urheilu A. Koskinen
Kahvila Ilona
Monimarjat ry
Kirppis Tarinat & Tavarat
Hausjärven kunnankirjasto
Sarafaani
SEO Oitti
R-Kioski Oitti
Aseliike Matti Kauppi/Lasercoat Oy
Satun HiussalonkI
Kauneus- ja terveyshoitola Kaunishehku

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
21.11.
Aika:
16:00 - 18:00
Kotisivu:
https://hausjarvi.fi/hausjarven-joulunavaus-2020/

Tapahtumapaikka

Keskustie, Oitti
Suomi

Järjestäjä

Hausjärven kunta
Kotisivu:
http://www.hausjarvi.fi