Yleinen

Jo 15 vuotta: Oitin Markkinat 4.8.2018. klo 10-15

Perinnemarkkinoista se alkoi ja perinteeksi muodostui. Oitin markkinat jatkavat tätä markkinaperinnettä, joka oli jo 1950-luvulla vuosittainen tapahtuma Oitissa.

Tapahtumassa pitää olla mukana jotakin vanhaa, uutta ja jotakin juhlistamisenkin arvoista.

Hausjärven kunnan 150 v. juhlavuonna on haluttu tuoda esiin vanhat ajoneuvot, joissa on nähtävillä historian havinaa eri vuosikymmeniltä. Uutta on ajoneuvojen joukossa paikalla oleva helikopteri, joka varmasti kiinnostaa monia. Mukana on paljon musiikkitervehdyksiä hausjärveläisten muusikoiden esittäminä. Vanha perinne tulee uudelleen käyttöön, kun yleisö saa äänestää Taka-Hikiän Muorin tai Vaarin juhlavuoden kunniaksi. Tätä valintaa on tarkoitus jatkaa seuraavanakin markkinavuotena. Markkinatapahtumassa tärkeintä on tietysti torikauppiaat, joiden repertuaarista löytyy varmasti kaikille monenlaista ostettavaa.

Tapahtuman vuoksi Keskustie on suljettuna Oitintien ja Vaahteratien väliseltä osuudelta klo 8.00-16.00. välisen ajan. Toripaikkavarauksia voi edelleenkin tehdä. Nämä Oitin Markkinat ovat nykyisin koko perheelle suunnattu ohjelmallinen tapahtuma, missä on perheen pienimmille mm. pomppulinna, liukumäki ja 4H yhdistyksen pitämää ohjelmaa. Vanhemmat voivat nauttia monipuolisesta ohjelmatarjonnasta ja pistää vaikka tanssiksi Raimo Turtiaisen ja orkesterin tahdittamissa toritansseissa.

Tervetuloa viettämään hauskaa päivää markkinoille 4.8. klo 10.00-15.00. Markkinat järjestetään teidän kaikkien viihtyvyyden lisäämiseksi ja mikä parasta, näistä markkinoista saatu tuotto jaetaan Lions Clubien toimesta paikkakunnan nuorison ja vanhusten hyväksi täysimääräisenä.

Ilman torimyyjiä ja yleisöä ei ole markkinoitakaan. Haluankin esittää jo tässä vaiheessa suuret kiitokset Hausjärven Kunnalle, mainostajille ja torimyyjille, jotka mahdollistatte tämän vuosittain järjestettävän tapahtuman jatkuvuuden.

Oitin Markkinoilla tavataan!!

Järjestävien Lions Clubien puolesta Pekka Lokinperä


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.