Kansalaisopisto

Syksyllä kansalaisopiston tarjonnassa ensiapu- ja käsityökursseja

Lokakuun alussa kansalaisopisto järjestää nuorisotoimen kanssa yhteistyössä Hätäensiapukurssit nuorille Ryttylässä tiistai-iltana 9.10. sekä Oitissa keskiviikko-iltana 10.10. Molemmat kurssit pidetään nuorisotiloilla normaalin nuorisotilatoiminnan sijasta klo 17–20. Kurssit ovat maksuttomia! Marraskuussa 14.–15.päivä kunnanvirastolla sen sijaan EA1-kurssi klo 8.30–15. Kurssin hinta 50 euroa.

Loka-marraskuun aikana on useampi lyhytkurssi käsitöiden parissa. Lauantaina 10.11. pääsee harjoittelemaan tonttuovien tekemistä Paavolassa vain 15 euron kurssimaksulla. Viime jouluna tonttuovet olivat iso hitti sekä Suomessa että muualla maailmalla! Perjantaina 16.11. voi lähteä Hausjärven kansalaisopiston ja Lopen opiston järjestämälle yhteiselle retkelle Kädentaidot – messuille Tampereelle. Retken hinta 30 € sisältää messulipun ja kuljetuksen. Messuilta saatujen uusien käsityöideoiden kanssa onkin hyvä osallistua jouluiseen tilkku- ja ompelupajaan 23.–25.11. Ryttylän koululla. Lyhytkurssin hinta 45 €.

Kansalaisopiston kurssit ovat olleet käynnissä jo muutaman viikon, mutta lähes kaikille kursseille mahtuu vielä. Muista, että tanssi- ja liikuntakursseille voit hankkia myös 10-kortin, jolla voit osallistua haluamallesi kurssille ilman koko lukuvuoden sitoutumista. Lisätietoja 10-kortista sekä kursseista opiston toimistosta, p. 019 758 6771. Ilmoittautuminen osoitteessa: www.opistopalvelut.fi/hausjarvi tai soittamalla opiston toimistoon.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.