Yleinen

Sosiaaliohjaajan vakituinen työsuhde

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa haettavaksi

SOSIAALIOHJAAJAN VAKITUISEN TYÖSUHTEEN

Sosiaaliohjaaja työskentelee lapsiperhepalvelujen tiimissä. Työhön kuuluu sosiaalityöntekijän kanssa tehtävää työparityö, sosiaaliohjaus ja sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukainen perhetyö. Lisäksi pääset osallistumaan palvelutarpeen arviontien tekemiseen sekä suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan lapsiperheille tarkoitettuja palveluja.

Toivomme hakijalta kokemusta perhesosiaali- ja lastensuojelutyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työhön sisältyy tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä. Oma auto on työssä välttämätön.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys (sosionomi AMK, sosiaalikasvattaja tai –ohjaaja).

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain vaatima rikosrekisteriote (504/2002). Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset 21.2.2020 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, sosiaalitoimisto, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.

Tiedustelut: johtava sosiaalityöntekijä Tanja Kannonmaa, puh (019) 7586619 tai sähköpostitse tanja.kannonmaa@hausjarvi.fi

Hausjärvellä 5.2.2020OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.