Yleinen

Ryttylän koulun keskustelutilaisuuden 8.10. kysymyksiä ja vastauksia

Ryttylän koulun keskustelutilaisuus 8.11.2018 Ryttylässä

Ennakkokysymyksiä Ryttylän kouluhankkeesta

Kysymys 1:
Onko olemassa varasuunnitelmaa jos tarjouskilpailu ei tuotakaan toivottua tulosta?

Vastaus: Tekninen lautakunta, valtuusto ratkaisee miten edetään, jos tarjouskilpailussa ei saada hankkeelle toteuttajaa.

Kysymys 2:
Mikä on tarjouskilpailussa laatupisteiden suhde hintapisteisiin?

Vastaus: Suhde on 50/50.

Kysymys 3:
Kun tarjouskilpailun voittaja on selvillä ja koulun suunnitelmat etenevät, millä tavoin koulurakennuksen suunnitelmaa ja piirustuksia esitellään kyläläisille?

Vastaus: Urakoitsija esittelee hankkeen

Kysymys 4:
Pekka Määttäsen on ollut tarkoitus selvittää palveluntarjoajalta, että kivikoulun tila soveltuu neuvolan käyttöön. Jos se ei sovellu, onko uudessa koulussa neuvolalle sopivaa tilaa ?

Vastaus: Ei tule. Kivikoulussa on hyvät tilat neuvolalle.

Kysymys 5:
Onko Ryttylän uudessa koulussa tilaa liikkua ja olla? Nykyisissä koulun väistötiloissa voi kokea, miten hankalia ovat ahtaat käytävät. Ryttylän kyläyhdistys ry lähetti koulun suunnittelutoimikunnalle ehdotuksen, että tilaohjelmassaa tehtäisiin käytävätiloille prosentuaalinen varaus. Tähän astihan on ollut tarkoitus jättää teknisten, aula- ja liikennetilojen ohjelma-alat määräytymään tarjoajan suunnitelmaratkaisun mukaisesti. Onko vielä näin?

Vastaus: On. Käytävät, aulatilat tekniset tilat huomioidaan tilaohjelman mukaisesti toteutussuunnittelussa (urakoitsijan suunnittelu).OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.