Yleinen

Riihimäen poliisiaseman lupapalveluiden osittainen tilapäinen sulkeminen

Riihimäen poliisiaseman lupapalvelun aukioloa rajoitetaan 20.9. -30.11.2021 välisen ajan lisäksi 30.11.-31.12.2021 väliseksi ajaksi.

Lupapalvelu on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8.00 – 16.15. Palvelua tarjotaan pääsääntöisesti ajanvarauksella. Muina aikoina lupapalvelu on suljettu.

Perustelut:
Henkilöstöpoistuman vuoksi Riihimäen lupapalveluja ei pystytä ylläpitämään koko viikon arkipäivinä ja osittainen sulkeminen on välttämätöntä, jotta Kanta-Hämeen alueella Hämeenlinnan poliisiaseman ja Forssan poliisiaseman rajoituksettomat lupapalvelut voidaan turvata.Valtion virastojen aukioloaikoja koskevan asetuksen (332/1994) 3 §:n mukaan virasto tai sen osa voidaan pitää myös arkisin suljettuna, jolleivat sen tehtävät edellytä aukioloa kaikkina arkipäivinä.

Ottaen huomioon Riihimäen poliisiaseman etäisyys Hämeenlinnan poliisiasemasta samoin kuin mahdollisuus sähköiseen asiointiin lupa-asioissa katsotaan poikkeuksellinen aukioloaika voitavan toteuttaa asiakaspalvelu- ja viranomaistehtävien vaarantumatta. Lupapalveluja tarjotaan täysin rajoituksetta Hämeenlinnan poliisiaseman ohella myös Lahden pääpoliisiasemalla.

Poliisipäällikkö Marko Viitanen

Apulaispoliisipäällikkö Tero SeppänenOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.