Yleinen

Psykiatrisen sairaanhoitajan sijaisuus

Hausjärvi on noin 8400 asukkaan kunta hyvien yhteyksien varrella. Matkaa Riihimäelle on 20 km, Lahteen 45 km, Hyvinkäälle 26 km ja Hämeenlinnaan 50 km.

 

PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS LAPSIPERHEPALVELUISSA

Haemme psykiatrista sairaanhoitajaa lapsiperhepalveluihin. Lapsiperhepalveluissa toimit osana lastensuojelun ja perhesosiaalityön tiimiä. Arvostamme työkokemusta lastensuojelusta ja halua työskennellä vuoden 2020 aikana käynnistyvässä systeemisen lastensuojelun tiimissä.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Itsenäisesti toteutettavan tukisuhdetoiminnan lisäksi psykiatrinen sairaanhoitaja osallistuu palvelutarpeen arviointien tekemiseen. Tarvittaessa psykiatrinen sairaanhoitaja tukee ja vahvistaa muita lapsiperheille annettavia tukipalveluja, kuten perhetyötä, antamalla perheille tilapäistä ohjausta ja neuvontaa. Työ sisältää yhteistyön tekemistä verkostojen kanssa.

Hausjärven kunta on osa seudullista verkostomaista perhekeskusta. Lapsiperhepalvelut tuottavat kunnan lapsiperheille ryhmämuotoisia tukipalveluja. Tehtävässä pääset kehittämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan yhdessä muiden toimijoiden kanssa nykyisiä ja uusia toimintamalleja.

Tehtävään sisältyy tarvittaessa vammaispalvelujen ja työikäisten palvelujen konsultointi.

Työ on 2-vuorotyötä. Sijaisuus on määräaikainen 19.1.2021 asti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 5 § mukainen laillistus. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote (504/2002). Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset 27.1.2020 klo 12 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, sosiaalitoimisto, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.

Tiedustelut: johtava sosiaalityöntekijä Tanja Kannonmaa, puh. 040 330 6619.

Hausjärvellä 9.1.2020


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.