Perhekeskus

Perhevalmennusta monikko-odottajille

Odottajien illat järjestetään syksyllä 2020 etäyhteydellä. Tilaisuuteen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa Teams-linkin, josta pääsevät mukaan Hyvinkään seudun monikkoperheet ry:n järjestämään monikko-odottajien iltaan. Etäyhteydellä osallistuminen ei vaadi välttämättä Teams-sovelluksen asentamista, riippuen osallistuuko tietokoneella vai mobiilisti (esim. puhelimella osallistuessa tulee ensin asentaa puhelimeen Teams-sovellus).

Ajankohdat syksyn tilaisuuksille ovat:

  • torstai 1.10.2020 klo 18-20 Tilaisuudessa käydään läpi valtakunnallista monikko-odottajille suunnattua perhevalmennusmateriaalia. Keskustellaan mm. odotuksesta ja synnytyksestä, vauva-arjesta ja hankinnoista.
  • torstai 8.10.2020 klo 18-20 Tilaisuudessa keskustellaan mm. imetyksestä ja vanhemmuudesta. Pyrimme saamaan mukaan myös imetystukihenkilön.

Valmennukset pidetään Hyvinkään seudun monikkoperheet ry:n valmennustiimin toimesta, johon kuuluu kolme monikkoäitiä. Valmennustiimin jäsenten tarjoama vertaistuki ja asiantuntemus perustuvat kunkin omiin kokemuksiin. Näiden kokemusten myötä monikkoperhearjesta ja siihen liittyvistä asioista tilaisuuksissa keskustellaan. Lisäksi osallistuville esitellään Hyvinkään seudun Monikkoperheet ry:n toimintaa.

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen iltaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen s-postilla ensimmäiseen iltaan 28.9.2020 ja toiseen iltaan 5.10.2020 mennessä osoitteeseen hyvinkaanmonikot@gmail.com

Etukäteen voi myös lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja aiheita, joista toivoo keskustelua. Emme paljasta tilaisuudessa kysymyksen lähettäjää.

Järjestäjä: Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry
www.hyvinkaanseudunmonikkoperheet.orgOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.