Valkjärven leirialue

Valkjärven leirialue on kunnan omistama virkistysalue, mikä on ympärivuotisessa käytössä. Tiloja voi vuokrata leireihin, kokouksiin, juhliin, saunailtoihin, illanviettoihin, yksityistilaisuuksiin,  yöpymisiin jne. Osoite on tulikalliontie 80, 12100 Oitti.

Leirialueen päärakennuksessa on perusvälinein varustettu keittiö (remontoitu 2018) sekä kokoontumistila, mihin mahtuu n. 40 henkeä. Keittiöön tulee juomakelpoinen vesi. Saunatiloissa on peseytymis- ja pukuhuoneet naisille ja miehille erikseen sekä yhteinen saunatila. Saunaan mahtuu kerralla n. 10 henkeä ja se on puulämmitteinen. Peseytymistiloihin tulee juomakelpoinen vesi ja siellä on wc:t. Lisäksi leirialueella on viisi pientä neljän hengen majoitusmökkiä, joissa voi yöpyä kesäisin. Mökeissä ei ole lämmitystä, patjoja eikä vuodevaatteita. Alueella on myös grillikatos, ruokailukatos, puucee sekä uimaranta ja vene.

Vuorot ovat haettavina helmikuussa (22.2.2019 mennessä). Sen jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja voi varata liikuntatoimiston kautta myös myöhemmin. Vuorokausihinta vaihtelee 80 eurosta 300 euroon varaajasta riippuen. Syyskuusta huhtikuuhun arkipäivät maanantaista torstaihin maksavat 80-100€. Leirialuetta vuokrataan kaikille, myös kunnan ulkopuolisille yrityksille, järjestöille ja yksityishenkilöille. Vuosittain varauksia kertyy noin 180.

Syksystä kevääseen Valkjärvellä kokoontuu myös avantouintiryhmä joka maanantai 16.00-18.00. Kausimaksuna perintään 70 euroa. Ilmoittautuminen paikan päällä.

leirivuorohakemusOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 3 Kyllä 7 Ei 3