Avustukset, stipendit ja tunnustukset

Liikuntaa järjestävien järjestöjen ja nuorisoseurojen avustukset

Vuonna 2019 liikuntaa järjestäville järjestöille ja nuorisoseuroille on varattu 10 000€ avustusmääräraha. Sivistyslautakunta päätti säännöistä ja avustushakemuksesta 14.1.2019 ja avustukset tulevat haettaviksi helmikuun 28. päivään mennessä.

järjestöavustukset19
järjestöavustukset19

Stipendit

Liikuntatoimi jakaa vuosittain stipendejä menestyneille urheilijiolle. Stipendit ovat haettavina loka-marraskuussa ja niillä on tarkoitus tukea kilpaliikuntaa harrastavia hausjärveläisiä ja etenkin nuoria urheilijoita. Stipendit jaetaan pääasiassa SM-tasolla saavutetun menestyksen perusteella. Nuoria tuetaan myös muista saavutuksista.

tunnustusjastipendiohjeet
tunnustusjastipendiohjeetpdf

Tunnustukset

Liikuntatoimi myöntää tunnustuksia ansioituneille urheilijoille ja muille toimijoille.

Vuoden Urheilija palkinnon saajalta edellytetään kilpailullista menestystä tai merkittävää, liikuntaa ja terveyttä edistävää toimintaa. Saajan tulee esimerkillään edistää liikunnan harrastamista ja terveitä elämäntapoja.

Vuoden Nuori Urheilija palkinnon saajalta edellytetään alle 18 vuoden ikää ja kilpailullista menestystä. Saajan tulee esimerkillään kannustaa muita nuoria liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin.

Vuoden Seuratoimija palkinnon saajalta edellytetään pidempiaikaista ja aktiivista liikunnan ja/tai urheillun eteen tehtyä työtä, millä hän on edistänyt ja kehittänyt Hausjärven liikuntatoimintaa.

Vuoden Liikuntateko palkinnon saajalta (henkilö tai yhteisö) edellytetään merkittävää tekoa tai tapahtumaa, mikä on vaikuttanut myönteisesti liikunnan edistämiseen, lisännyt liikunnan harrastamista ja tuonut myönteistä näkyvyyttä.

Vuoden Sisu palkinnon saajalta edellytetään tekoa, mikä on erottunut erityisellä tavalla.

Ehdotuksia tunnustusten saajista voi tehdä liikuntatoimistoon milloin tahansa ja valinnat tehdään joulukuussa sivistyslautakunnan kokouksessa.

tunnustusjastipendiohjeet

tunnustusjastipendiohjeetpdf

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1