Perhe hiekkalaatikolla

Perusturvalautakunnan strategia

 

 

Tuemme kuntalaisia erilaisissa elämänvaiheissa ennaltaehkäisevästi, asiakaslähtöisesti ja palveluhenkisesti järjestämällä lakisääteiset sosiaalipalvelut, käyttämällä vaihtoehtoisia palvelujen järjestämistapoja sekä tukemalla omaehtoista vastuunottoa siten, että perusturvallisuus säilyy.

Lastensuojelun virka-aikainen puhelinpäivystys

klo 8-16 numerossa 046 923 1556

 

Lapsiperhepalvelujen palveluohjaus ja -neuvonta klo 9-15 numerossa 050 401 6502

Virka-ajan ulkopuolella voi hätätapauksissa ottaa yhteyttä hätänumeroon 112. Apua antaa myös Kanta-Hämeen sosiaalipäivystys, josta tulee sosiaali- ja kriisipäivystys.

Linkki Kanta-Hämeen sosiaalipäivystykseen

Muissa asioissa ota yhteyttä työntekijöihin puhelimitse. Tapaamiset sosiaalitoimiston työntekijöiden kanssa aina ajanvarauksella.

Hyvä tietää

Huhtikuussa kuljetuspalveluasiakas voi tilata myös Internetin kautta

Kanta-Hämeen kuljetuspalvelun asiakkaat voivat 15.4.2019 alkaen jatkossa tehdä tilauksen myös Internetin kautta. Palvelun käyttöönottaminen edellyttää, että asiakas rekisteröityy internettilauksen käyttäjäksi. Tilaaminen on mahdollista asiakkaalle, jolla on sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukainen kuljetuspalveluoikeus. Tilaussivusto löytyy osoitteesta https://makupa.taksitampere.fi.

Internet-tilaaminen on mahdollista kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden ja tilaaminen on täysin maksutonta. Myös internet-tilauksissa matkat tilataan edellisenä päivänä klo 14 mennessä ja ennakoimattomat matkat viimeistään kahta tuntia ennen haluttua matka-ajankohtaa. Lisäksi on mahdollisuus tilata useita asiointi- ja virkistysmatkoja etukäteen pisimmillään kahden viikon ajalle. Pikamatkoja ei voi tilata internetin kautta.

Matkojen tilaaminen on edelleen mahdollista myös puhelimitse kuljetuspalvelukeskuksesta numerosta 0100 4135 (aisti- ja puhevammaiset tekstiviestillä numerosta 046 920 0535).

Sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalvelumatkojen järjestämisestä on 2018 kesästä lähtien vastannut maakunnallinen kuljetuspalvelukeskus ylläpitäjänään Tampereen Aluetaksi.

Kuljetuspalveluohje sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisten kuljetuspalvelujen käyttäjille ja kuljettajille

Sosiaalipalvelujen asiakasmaksut 1.1.2021 alkaen

Sosiaalipalvelujen kriteerit ja asiakasmaksut 1.7.2021

Lapsi- ja nuorisopoliittinen ohjelma/selvitys

Asiakkaan oikeudet

Tietosuojatiedotteet osoitteessa: http://www.hausjarvi.fi/tietosuoja

Muistutus sosiaalihuollon asiassa

Riihimäen seudun vammaispoliittinen ohjelma vuosille 2015-2020

Makupa ohje tilaajatahoille ja asiakkaille Palautteet ja reklamaatiot