Maksut ja alennukset

Opistolla on kurssimaksujärjestelmä. Kurssimaksu on merkitty opinto-ohjelmaan kurssin kohdalle. Opetushallitus tukee joidenkin ryhmien kuten eläkeläisten ja työttömien opiskelua ns. opintoseteliavustuksella. Myönnetty avustus on huomioitu opintoryhmien kurssimaksuissa. Tuki painottuu terveyden ja aktiivisuuden edistämiseen.

Oppimateriaalinsa opiskelija kustantaa itse.

Sitoudut maksamaan kurssimaksun ilmoittautuessasi kurssille.

Tutustu kurssin sisältöön huolellisesti ja kysy tarvittaessa lisätietoja opistosta.

Erityisiä tutustumiskertoja kursseille ei ole.

Alennukset

Työttömät ja kokoaikaiset opiskelijat saavat syksyllä 30 prosentin alennuksen koko työvuoden kestävien kurssien kurssimaksusta.

Eläkeläiset saavat 10 prosentin alennuksen valmiiksi alentamattomista koko vuoden kestävien kurssien kurssimaksuista.

Kevätlukukaudella pitkille, koko työvuoden kestäville kursseille mukaan tulevat saavat kurssimaksusta 30 prosentin alennuksen.

Alennukseen oikeuttava todistus on käytävä esittämässä opiston toimistossa kurssin alkuun mennessä. Henkilö on oikeutettu vain yhteen alennukseen kurssia kohti.

Rintamatunnuksen omaavat veteraanit on vapautettu kurssimaksuista.

Laskutus ja maksaminen

Lasku lähetetään koti- tai laskutusosoitteeseen. Se tulee maksaa kokonaan eräpäivään mennessä viitenumeroa käyttäen. Jos laskussa on epäselvyyksiä, tai sinulla on vaikeuksia maksamisessa, ota heti laskun saatuasi yhteys opiston toimistoon.

Maksamattomat laskut menevät perintään kunnan muiden laskujen tavoin. Kurssimaksun maksamatta jättäminen johtaa myös opiskeluoikeuden menetykseen. Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin.

Kurssi on mahdollista maksaa myös työnantajan myöntämällä Smartum Saldolla tai ePassilla ilmoittautumisen yhteydessä. Liikunta- ja kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineeksi, koska opistolla ei ole käteiskassaa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 3 Ei 1 Kyllä 3 Ei 1