Kurssit

Lukuvuoden 2020-2021 kurssiohjelmaan voit tutustua www.opistopalvelut.fi/hausjarvi. Samalla sivustolla voit myös ilmoittautua kursseille. Painettu opinto-ohjelma jaetaan Hausjärven alueen kotitalouksiin kesäkuun alkupuolella.

Selaa sähköistä opinto-ohjelmaa tästä

Kurssien toteutuminen ja opintoryhmät

Kurssien toteutuminen päätetään ilmoittautumisten perusteella viikkoa ennen alkamispäivää. Jos ilmoittautuneita ei ole vähimmäismäärää, seitsemää, kurssi peruutetaan ja ilmoittautuneille tiedotetaan asiasta.

Opintoryhmät kokoontuvat opinto-ohjelman mukaisesti. Muutoksista sovitaan ja niistä tiedotetaan erikseen tekstiviesteillä.

Jos opiskelijamäärä pienenee lukuvuoden aikana merkittävästi, joudumme lopettamaan kurssin opetussuunnitelmasta poiketen tai tiivistämään sitä. Asiasta keskustellaan aina ryhmän opettajan kanssa, jotta kaikille sopiva vaihtoehto löydetään. Kurssimaksua ei palauteta.

Tietoja kursseista

Opinto-ohjelma sisältää yleistiedot koko lukuvuoden opetuksesta. Muutoksista tiedotetaan kotisivuilla ja tiedotteilla. Opintoneuvontaa ja lisätietoja saa opiston toimistosta.

Opiskeluoikeus ja vakuutusturva

Hausjärven kansalaisopisto on aikuisoppilaitos, joka järjestää myös lapsille ja nuorille suunniteltua opetusta. Opiston kurssit ja yleisluennot ovat avoimia kaikille, myös muiden kuntien asukkaille.

Hausjärven kunnalla on kuntalaisten tapaturmavakuutus, joka on voimassa kunnan järjestämän toiminnan aikana Suomessa. Vakuutus ei koske ulkopaikkakuntalaisia, joiden halutessaan täytyy itse huolehtia vakuutusturvastaan.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 4 Ei 8 Kyllä 4 Ei 8