Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9.6.2020 klo 9.00 osoitteessa

https://www.opistopalvelut.fi/hausjarvi/

Ilmoittautuminen jatkuu netissä ympäri vuorokauden ja puhelimella numeroissa 019 758 6771 ja 019 758 6770 virka-aikana.

Tämä osoite on internetissä ilmoittautumisen ainoa vaihtoehto. Muut sähköiset yhteydet opistoon, kuten henkilöstön sähköposti tai kotisivujen palaute, eivät käy ilmoittautumiseen. Huomaa, että ilmoittautumisia ei voida vastaanottaa ennen ko. ajankohtaa.

llmoittautuessasi varaudu antamaan seuraavat tiedot: kurssikoodi (löytyy opinto-ohjelmasta), nimi, koko henkilötunnus, kotikunta, osoite, puhelinnumerot (matkapuhelinnumero ilman välilyöntejä tai viivoja), sähköpostiosoite, koulutustausta (perusaste/toinen aste/korkea aste) ja pääasiallinen toiminta (työllinen/työtön/opiskelija/eläkeläinen/muu). Sähköpostiosoitetta käytämme mahdollisesti kurssipalautteen kysymiseen lukuvuoden päätteeksi.

Huomaa erillinen laskutusosoite, jos maksaja on joku muu. Alle 16-vuotiaasta sekä lapsen että huoltajan tiedot tarvitaan. Jos ilmoitat itsesi ohella kurssille jonkun muun, sinulla täytyy olla myös hänestä kaikki tiedot.

Opiskelijat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Merkitse kurssi kalenteriisi, erillisiä kutsuja ei lähetetä.

Jos teet opiskelupäätöksen myöhemmin, ota yhteys puhelimitse opiston toimistoon. Useimpiin ryhmiin pääsee mukaan kurssin käynnistyttyäkin.

Peruutus

Peruuttamattomista kursseista laskutamme koko kurssimaksun! Ilmoita esteestäsi opiston toimistoon (ei esimerkiksi opettajalle) viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamispäivää. Kurssin alkamisen jälkeen emme ota enää peruutuksia vastaan.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 2 Ei 0 Kyllä 2 Ei 0