Vanhempainyhdistys

Ryttylän koulun vanhempainyhdistyksen syksyn 2021 ensimmäinen kokous on keskiviikkona 25.8. klo 18.00. Kokous pidetään etänä ja linkin saa yhdistyksen puheenjohtajalta pyydettäessä.

Puheenjohtaja Kikka Lankinen 045-133 0606

 

Ryttylän koulun vanhempainyhdistys ry on perustettu tukemaan koulun opetus- ja kasvatustyötä. Jokaisen oppilaan vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Yhdistys ei peri vanhemmilta jäsenmaksua.

Vanhempainyhdistys kerää rahaa koulutyön tukemiseen monenlaisin varainkeruu keinoin. Kerätyillä varoilla on tuettu leirikouluja ja kulttuuriretkiä, jaettu stipendejä ja piristetty eri tavoin koulun arkea.

Toinen tärkeä toimintamuoto on erilaisten kannanottojen tekeminen koulutyöhön, koulumatkoihin sekä muihin oppilaita koskeviin asioihin liittyen.

Jokaista luokkaa kohden valitaan oppilaiden vanhemmista yksi varsinainen jäsen ja hänelle varajäsen yhdistyksen johtokuntaan. Uudet jäsenet valitaan syksyllä järjestettävässä koulun yhteisessä vanhempainillassa. Johtokunnan jäsenen ”pesti” on kaksivuotinen. Johtokunta kokoontuu vähintään kolme kertaa lukukauden aikana. Kaikilla oppilaiden vanhemmilla on oikeus osallistua johtokunnan kokouksiin ja tuoda asioita johtokunnan käsiteltäväksi.

Tervetuloa mukaan, pidetään yhteyttä!

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 4 Kyllä 1 Ei 4