Löydä tontti unelmillesi!

Tonttitarjontaa Hausjärvellä

Hausjärvi tarjoaa mahdollisuuden asua taajamissa maaseutumaisen väljästi ja kuitenkin vain tunnin matkan päässä muun muassa Helsingin ja Tampereen palve­luista. Tarpeelliset lähipalvelut löydät omasta taajamastasi tai ainakin kunnan alueelta. Kunnan neljä taa­jamaa ovat luonteeltaan omaleimaisia ja niiden tonttitarjonnasta voit valita parhai­ten omia tarpeitasi vastaavan asuinalueen.

Tontit myydään pääosin määräaloina ja ostajan on kustannuksellaan lohkottava määräala omaksi kiinteistökseen.

Hikiä

Jaakkolanharju on metsäinen peltoon rajoittuva asuinalue kilometrin päässä Hikiän palveluista. Uudehkolle Eskon koululle ja liikuntahalliin on kivenheiton matka. Tontit ovat pinta-alaltaan 1700 – 2600 m². Matkaa Riihimäelle on vain seitsemän kilometriä. Taajamajunat kulkevat tunnin välein Riihimäki-Lahti-radalla pysähtyen Hikiän seisakkeella.

Hikiän tonttitarjontaa

Hikiän tonttien esittelyvideo

Oitti

Manassenpelto on Hausjärven kunnan uusin asuinalue, joka sijoittuu Oitin taajaman välittömään läheisyyteen. Asuinalueelta on matkaa alakoululle 300 metriä, päiväkotiin 600 metriä ja Oitin seisakkeelle 800 metriä, josta junat kulkevat tunnin välein sekä Lahden että Riihimäen suuntiin. Alue on pääosin peltoa. Länsipuolella on metsäistä harjunrinnettä. Lisää alueesta

Oitinharjun asuinalue sijaitsee mäntyisellä Salpausselän harjualueella, kahden kilometrin päässä Oitin palveluista. Tonttien koot ovat keskimäärin 2000 m². Taajamajunat kulkevat tunnin välein Riihimäki-Lahti-radalla ja pysähtyvät Oitin seisakkeella. Liikuntamahdollisuudet Salpausselän harjuilla ovat loistavat ja Puujoen melontareitistöä myöten pääsee melomaan pitkiäkin matkoja Hämeen jokimaisemissa.

Oitinharjun tontit
Manassenpellon tontit

Oitinharjun esittelyvideo
Manassenpellon esittelyvideo

Myynnissä myös luonnonkaunis omakotitontti osoitteessa Metsätie2, 12100Oitti

Oitti 266

Ryttylä

Eteläkaaren asuinalue sijaitsee Ryttylän taajaman välittömässä läheisyydessä. Matkaa koululle ja päiväkodille on kolmisensataa metriä. Eteläkaari II:n tonttikoot ovat 1200 – 2300 m². Ryttylä sijaitsee Helsinki-Hämeenlinna-pääradan varrella. Taajamajunat pysähtyvät Ryttylän seisakkeella. Helsinki-Tampere-moottoritielle on Ryttylästä matkaa vain kuusi kilometriä.

Ryttylän uuden asuinalueen Aurinkorannan tontit sijaitsevat joen varrella, lähellä palveluita. Tasamaatonttien ympäristöä hallitsevat peltoiset maisemat. Alueelta on matkaa päiväkodille ja koululle vain kilometrin verran, kauppaan vain muutaman sadan metrin verran. Uusi koulu valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä. Tontit ovat varattavissa kesäkuusta 2019 alkaen ja rakentamisen voi aloittaa touko-kesäkuussa 2020.

Eteläkaari II tontit
Aurinkorannan tontit
Ryttylän Eteläkaaren esittelyvideo

Monni

Monnin alueella on aloitettu kunnan tonttien myynti Monnin Pihonkaarteessa. Alue sijaitsee Monninlinjan varressa alle kahden kilometrin päässä Hyvinkään Pohjoiselta Kehätieltä ja noin kuuden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Pihonkaarteessa on myynnissä yhteensä 23 tonttia ja niiden tonttikoot ovat 1120 – 4157 m² välillä.

Monnin tonttitarjontaa

Monnin Pihonkaarteen esittelyvideo 
OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 6 Ei 1 Kyllä 6 Ei 1