Löydä tontti unelmillesi!

Tonttitarjontaa Hausjärvellä

Hausjärvi tarjoaa mahdollisuuden asua taajamissa maaseutumaisen väljästi ja kuitenkin vain tunnin matkan päässä muun muassa Helsingin ja Tampereen palve­luista. Tarpeelliset lähipalvelut löydät omasta taajamastasi tai ainakin kunnan alueelta. Kunnan neljä taa­jamaa ovat luonteeltaan omaleimaisia ja niiden tonttitarjonnasta voit valita parhai­ten omia tarpeitasi vastaavan asuinalueen.

Tontit myydään pääosin määräaloina ja ostajan on kustannuksellaan lohkottava määräala omaksi kiinteistökseen. Tontin voi myös vuokrata.

Tontit tietoineen löytyvät myös karttapalvelusta.

Oitti

Manassenpelto on Hausjärven kunnan uusin asuinalue, joka sijoittuu Oitin taajaman välittömään läheisyyteen. Asuinalueelta on matkaa alakoululle 300 metriä, päiväkotiin 600 metriä ja Oitin seisakkeelle 800 metriä. Alue on pääosin peltoa. Länsipuolella on metsäistä harjunrinnettä.
Manassenpelto
esittelyvideo

Oitinharjun asuinalue sijaitsee mäntyisellä Salpausselän harjualueella, kahden kilometrin päässä Oitin palveluista. Tonttien koot ovat keskimäärin 2000 m².
Oitinharju
esittelyvideo

Muut tontit Oitissa:
Metsätie 2

Hikiä

Hikiältä on matkaa Riihimäelle vain seitsemän kilometriä. Taajamajunat kulkevat tunnin välein Riihimäki-Lahti-radalla ja pysähtyvät Hikiän seisakkeella.

Jaakkolanharju ja Vehkalukko ovat metsäisiä peltoon rajoittuvia asuinalueita kilometrin päässä Hikiän palveluista. Uudehkolle Eskon koululle ja liikuntahalliin on kivenheiton matka. Tontit ovat pinta-alaltaan 1700 – 2600 m².
Jaakkolanharju
Vehkalukko
esittelyvideo

Ryttylä

Ryttylä sijaitsee Helsinki-Hämeenlinna-pääradan varrella. Taajamajunat pysähtyvät Ryttylän seisakkeella. Helsinki-Tampere-moottoritielle on matkaa vain kuusi kilometriä.

Eteläkaaren asuinalue sijaitsee Ryttylän taajaman välittömässä läheisyydessä. Matkaa koululle ja päiväkodille on kolmisensataa metriä. Eteläkaari II:n tonttikoot ovat 1200 – 2300 m².
Eteläkaari II 
esittelyvideo

Aurinkorannan tontit sijaitsevat joen varrella, lähellä palveluita. Tasamaatonttien ympäristöä hallitsevat peltoiset maisemat. Alueelta on matkaa päiväkodille ja koululle vain kilometrin verran, kauppaan vain muutaman sadan metrin verran. Uusi koulu valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä. 
Aurinkoranta 

Muut tontit Ryttylässä:
Lasimestarintie 1
Vanha Kylätie 15 b
Niittytie 6
Ahokuja 6

Monni

Pihonkaarteen alue sijaitsee Monninlinjan varressa alle kahden kilometrin päässä Hyvinkään Pohjoiselta Kehätieltä ja noin kuuden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Pihonkaarteessa on myynnissä useita tontteja ja niiden tonttikoot ovat 1120 – 4157 m² välillä.
Pihonkaarre
esittelyvideo 
OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 7 Ei 1 Kyllä 7 Ei 1