Yleinen

Osastosihteeri, tekninen toimi

Hausjärvi on monien kylien kehittyvä, maaseutumainen – n. 8600 asukkaan- asuin- ja yrityskunta parhaalla paikalla Riihimäen – Hyvinkään seudulla

Haemme joukkoomme Hausjärven kunnan tekniseen toimeen vakituiseen kokoaikaiseen virkaan.

OSASTOSIHTEERIÄ

Tehtävään kuuluu teknisen toimialan monipuoliset hallintoon ja talouteen liittyvät tehtävät, kuten teknisen lautakunnan kokousasioiden valmistelu ja sihteerin tehtävät, talousarvion laadinta ja seuranta, erilaisten selvitysten ja tilitysten tekeminen. Osastosihteeri toimii toimialan 3 hengen toimistotiimin vetäjänä.
Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto ja lisäksi riittävä kokemus mielellään teknisen toimen vastaavista toimistotehtävistä.

Arvostamme lisäksi reipasta työotetta, joustavuutta, hyviä ICT- ja vuorovaikutustaitoja toimia teknisessä työympäristössä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään 6 kk:n koeajalla.

Tehtävään valitulta edellytetään ennen tehtävän vastaanottamista Hausjärven kunnan työterveyshuollon antamaa lausuntoa terveydentilasta ja sopivuudesta tehtävään.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 4.1.2019 klo 12.00 mennessä Kuntarekry-palvelussa (www.kuntarekry.fi).  Hakemuksiin pyydetään liittämään kopiot tehtävän kannalta olennaisista opiskelu- ja työtodistuksista. Hakemuksia ei palauteta.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

 

Tehtävän täytöstä järjestetään työpaikkahaastattelut 11.1.2019. Työt on mahdollista aloittaa

valitusajan jälkeen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Paavo Vuori, puh. 040 330 6810.

Lisätietoja kunnastamme saat kotisivuiltamme www.hausjarvi.fi.

 

Hausjärvi 30.11.2018

Paavo Vuori
tekninen johtaja

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.