Korona Kulttuuri- ja vapaa-aika Päivähoito ja koulutus

Muutoksia sivistystoimen palveluissa

VARHAISKASVATUS

Varhaiskasvatuksessa otetaan maskisuositus käyttöön henkilöstön osalta. Huoltajille suositellaan maskin käyttöä varhaiskasvatuksessa asioinnin yhteydessä.

 

PERUSOPETUS

Perusopetuksen vuosiluokilla 7-9 otetaan käyttöön maskisuositus niin oppilaiden kuin henkilöstön osalta. Alakoulujen osalta maskisuositus koskee henkilöstöä.

 

LUKIO

Lukiossa on edelleen voimassa suositus kasvomaskien käyttämisestä. Lukio jatkaa lähiopetuksessa ja tilannetta seurataan jatkuvasti. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan kunnan verkkosivuilla ja Wilmassa.

 

KIRJASTO

Hausjärven kirjasto on avoinna normaalisti. Tarpeetonta kokoontumista ja oleskelua kirjaston tiloissa toivotaan vältettävän. Kirjastossa asioidessa tulee käyttää kasvomaskin.

Kirjastoauto kiertää aikataulun mukaisesti pysäkeillä. Kirjastoautoon otetaan kerrallaan enintään viisi henkilöä. Kirjastoautossa asioidessa tulee käyttää kasvomaskia.

 

KANSALAISOPISTO

Kansalaisopisto on siirtynyt etäopetukseen 30.11. alkaen. Kevätlukukauden aloittamiseen liittyvistä järjestelyistä tiedotetaan myöhemmin.

 

NUORISOTOIMI

Nuorisotilat ovat auki rajoitetusti. Tiloihin otetaan kerrallaan 10 henkilöä. Nuorisotiloissa tulee käyttää kasvomaskeja. Nuorisotilat ovat joulutauolla 12.12.2020 – 10.1.2021.

 

LIIKUNTATOIMI

Aikuisille suunnattu harrastustoiminta on tauolla 1.12.2020 – 10.1.2021. Seurojen toivotaan myös siirtyvän tauolle aikuisliikuntaryhmien osalta.

 

Lisätietoja:

 

Joonas Riihimäki

Sivistysjohtaja

019-7586710

joonas.riihimaki@hausjarvi.fi


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.