Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Matka vesipuisto Serenaan

Hausjärven liikuntatoimi järjestää toivotun uinti- ja kylpylämatkan Espoon vesipuisto Serenaan lauantaina 23.3. Matkalle lähdetään heti aamusta ja auto kiertää Oitin, Hikiän ja Ryttylän kautta kohti kylpylää. Sitovat ilmoittautumiset pitää tehdä liikuntatoimistoon 040 330 6780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi perjantaihin 8.3. mennessä. Kylpylälipun ja kuljetuksen sisältävä maksu alle 4-vuotiailta on 7 euroa, muilta peritään 29 euroa. Alle 12-vuotiailla pitää olla oma valvoja mukanaan. Uintiaikaa on varattu 11.00 – 14.00 ja paluumatka aloitetaan 14.30.

Pohjoismaiden suurin vesihuvipuisto pitää sisällään todella paljon tekemistä. Kaikkialla vesipuistossa on trooppisen lämmintä vettä (+28) ja kokemisen arvoinen on myös Serenan kallioon louhittu saunaluolasto. Useat vesiliukumäet ja mahtavan aaltoaltaan tasatunnein käynnistyvät mainingit sopivat enemmän vauhtia etsiville, pienemmille lapsille löytyy oma rauhallisempi lastenmaa. Kuuluisassa Villivirrassa vaihtelevat kuohuvat kosket ja rauhoittavat suvannot. Hurjimmat seikkailijat voivat syöksyä Black Hole -putkiliukumäen uumeniin, jossa valo- ja äänitehosteet luovat ainutlaatuisen elämyksen ja pitkiin vesiliukumäkiin ihastuneet voivat matkata peräti 120 ja 80 metrin liukumäessä. Rentoutusta voi puolestaan hakea spa-alueelta sekä porealtaista.

Kylpylästä löytyy ravintola Granina sekä terassibaari. Molemmissa voi syödä ja juoda vapaasti oman aikataulunsa ja nälkänsä mukaan vaikka uimapuku päällä. Pukukaappeja varten jokaisen on syytä varata mukaan 2 euron kolikko. Ostoksiin tarvitaan käteistä tai pankkikortti, sillä rannekkeella ei voi maksaa.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.