Yleinen

Maanrakennusmestari

Hausjärvi on monien kylien kehittyvä, maaseutumainen – n. 8 600 asukkaan- asuin- ja yrityskunta parhaalla paikalla Riihimäen – Hyvinkään seudulla

Haemme joukkoomme Hausjärven kunnan tekniseen toimeen vakituiseen kokoaikaiseen toimeen

MAANRAKENNUSMESTARIA

Tehtävä käsittää ensisijaisesti yhdyskuntatekniikan rakentamisen ja kunnossapidon, eduksi katsomme myös vesihuoltoverkoston rakentamisen ja kunnossapidon osaamisen.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva AMK-insinöörin tai vastaava aiempi (opistotason/teknikon) tutkinto ja riittävä kokemus yhdyskuntatekniikan rakentamisesta ja kunnossapidosta. Arvostamme lisäksi työnjohto- ja/tai rakennuttaja kokemusta, tulosvastuullista ajattelutapaa ja yhteistyökykyä.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitulta edellytetään ennen tehtävän vastaanottamista Hausjärven kunnan työterveyshuollon antamaa lausuntoa terveydentilasta ja sopivuudesta tehtävään.

Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmässä: http://www.kuntarekry.fi.
Hakemuksen kaikkine liitteineen on oltava perillä viimeistään 4.1.2019 klo 12.00 mennessä. Hakemuksen liitetiedoiksi pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon. Työpaikkahaastattelut järjestetään 9.1.2019.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.
Oman auton käyttö työssä on välttämätön.

Tiedustelut tekninen johtaja Paavo Vuori puh. 019 758 6810 tai paavo.vuori@hausjarvi.fi
Lisätietoja kunnastamme saat kotisivuiltamme www.hausjarvi.fi.

Hausjärvi 30.11.2018

Tekninen lautakunta


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.