Kansalaisopisto

Loppusyksyn lyhytkurssit Hausjärven kansalaisopistossa

Lokakuun kolmannella viikolla eli 15.–21.10. kansalaisopisto viettää syyslomaa eli kurssit pitävät taukoa kokoontumisista, ellei toisin ole sovittu opettajan kanssa. Toimistolla ollaan kuitenkin paikalla normaalisti.

Syysloman jälkeen Ryttylän nuorisotilalla 27.10. ja 3.11. lapset ja heidän vanhempansa pääsevät tutustumaan satuhieronnan maailmaan. Lapsi oppii satujen kautta läsnäolon ja kosketuksen voiman sekä rentoutumisen ihanan taidon. Kurssi on tarkoitettu 3-7-vuotiaille lapsille ja heidän läheiselleen. Mukana voi olla äiti/isä tai vaikka mummo/kummi. Kurssimaksu vain 20 euroa.

Loppusyksyn aikana opiston tarjonnassa on useampi lyhytkurssi käsitöiden parissa. Esimerkiksi lauantaina 10.11. pääsee harjoittelemaan tonttuovien tekemistä Paavolassa vain 15 euron kurssimaksulla. Seuraavan viikon perjantaina 16.11. voi lähteä Hausjärven kansalaisopiston ja Lopen opiston järjestämälle yhteiselle retkelle Kädentaidot –messuille Tampereelle. Retken hinta 30 € sisältää messulipun ja kuljetuksen. Marraskuun lopussa 23.–25.11. Ryttylän koululla voi käyttää messuilta saatuja uusia käsityöideoita osallistumalla jouluiseen tilkku- ja ompelupajaan. Lyhytkurssin hinta 45 €.

Muista, että tanssi- ja liikuntakursseille voit hankkia 10-kortin, jolla voit osallistua haluamallesi kurssille ilman koko lukuvuoden sitoutumista. Lisätietoja 10-kortista sekä kursseista opiston toimistosta, p. 019 758 6771. Ilmoittautua voi osoitteessa www.opistopalvelut.fi/hausjarvi tai soittamalla opiston toimistoon.

Keväällä 2019 opiston kurssitarjonnassa on tulossa mm. lastenvaatteiden ompelua, puu- ja metallitöitä, leivonta- sekä letityskurssi. Tutustu opiston kurssitarjontaan netissä ja muista ilmoittautua ajoissa!


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.