Yleinen

Lasten Lumipäivät ja Perhetapahtuma lauantaina 15.1.

Hausjärvi on saanut ainutlaatuisen tilaisuuden toteuttaa Lasten Lumipäivät kaikilla alakouluilla. Vastaavaa ei ole muualla tehty, sillä normaalisti Lumipäivät toteutetaan vain yhdessä paikassa, johon koulut ilmoittautuvat ja siirtyvät.

Tänään tiistaina 11. tammikuuta piti pyörähtää käyntiin Hausjärven Lasten Lumipäivät -koululaisviikko Hikiässä, Eskon koululla, mutta Lumipäivä jouduttiin valitettavasti perumaan kireän pakkasen johdosta. Keskiviikkona 12. tammikuuta Oitin koululaiset viettävät Lumipäivää Elmerin kentällä, torstaina 13. tammikuuta Ryttylän koululaiset koulun kentällä ja perjantaina 14. tammikuuta Monnin koululaiset koulun kenttäalueella.

Lauantaina 15.1.2022 järjestetään perhetapahtuma Oitissa Elmerin kentällä klo 10-12. Käynti ja parkki Oitin Juhlatalon parkin (Urheilutie 6) kautta. Tapahtuma toteutetaan erikoisjärjestelyin, terveysturvallisuus edellä.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille lapsille ja perheille! Tarvitset vain iloisen mielen, sukset, monot, vetreät säänmukaiset vaatteet ylle sekä sauvatkin voi ottaa jos haluaa lykkiä vauhtia. Tervetuloa tutustumaan Lumilajeihin! Luvassa mäkihyppyä, taituruutta, tarkuutta sekä lumipelejä sukset jalassa. Lopuksi Atria tarjoaa kaikille rastit kiertäneille lapsille kisamakkarat sekä Hausjärven kunta mehut! Suositaan vallitsevia suosituksia ja rajotuksia sekä tullaan vain terveenä! Eli ei muuta kun liikkumaan ulos! Muista ottaa sukset mukaan! Ja nähdään Lumipäivillä!

Mainos (avautuu uuteen ikkunaan): Hausjärven Lumipäivät 15.1.2022

Järjestävä paikallinen seura on Hausjärven Urheilijat. Lauantain Perhetapahtumaan osallistuu myös tämän vuoden Suomen Hiihtoliiton Lasten Lumipäivien kiertuekoordinaattori. Koululaisviikko ja perhetapahtuma toteutetaan yhteistyössä Hausjärven kunnan kanssa. Mukana menossa Ryttylän päivässä Ryttylän Kiri. Perhetapahtumassa Janakkalan Jana ski-jumping, Riihimäen Kiskon ampumajaosto, Hausjärven leijonat / Lukot, Hausjärven Niklandia, Hannan Urheiluhieronta ja monia muita paikallisia yrityksiä.

Lisätietoa Lumipäivistä: https://www.lumilajitliikuttavat.fi/lumipaivat/OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.