Yleinen

Lähihoitajan vakituinen työsuhde

Haemme Hausjärven kunnan vanhuspalveluiden Helmikodin asumispalveluyksikköön lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.6.2020 alkaen.

Helmikoti on 12. pitkäaikaisen asukkaan koti, jossa heille tarjotaan ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Tämän lisäksi Helmikodissa asuu lyhytaikaisella arviointijaksolla neljä asukasta. Tavoitteenamme on tarjota asukkaille turvallinen ja välittävä koti, jossa on hyvä elää ja asua.

Helmikodissa tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö, johon kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitaja, fysioterapeutti, virikeohjaaja ja osastoapulaisia. Työ on 3-vuorotyötä.

Hakijalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja). Arvostamme kokemusta vanhustyöstä, kuntouttavaa työotetta, asukaslähtöistä kohtaamista ja tiimipelaajan taitoja. Eduksi luetaan voimassa oleva lääkehoidon koulutus (LOVe)

Työ alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset 31.3.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi

Lisätietoja työsuhteesta antaa vastaava sairaanhoitaja Leena Saarinen, puh. 019 758 6640 leena.saarinen@hausjarvi.fi ja vanhuspalvelupäällikkö Sari Valaja-Jokinen, puh 019 758 6620 sari.valaja-jokinen@hausjarvi.fi

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.