Yleinen

Kunnanhallituksen puheenjohtajan kesätervehdys ja seudullisten kertakorvauskeskusteluiden tulos

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Heini Ristavaara on tyytyväinen seudullisten koronavuoden kertakorvauskeskusteluiden lopputulokseen. Seudullisesti on keskusteltu ja ideoitu, miten kunnat voisivat muistaa henkilökuntaansa heidän joustavuudestaan ja työpanoksestaan vaikeana koronavuonna. Seudullisesti päädyttiin 150 euron kertakorvaukseen kaikille vakituisille  ja määräaikaisille, yli 6 kk kunnalla töissä olleille työnte

kijöille. Samalla Hausjärvellä nostetaan Smartum-etu 50 eurosta 100 euroon. Eduista lopullisesti päättää kuitenkin kunnanhallitus kokouksessaan 15.6.

Smartumin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu yli 15 000 harrastuspaikkaa, jotka tarjoavat monipuolisia elämyksiä aina teatterista sisäsurffaukseen ja kiipeilystä pakohuonepeleihin. Smartum-etuuden avulla kunta pyrkii houkutella työntekijöitään löytämään kulttuuri- ja liikuntapalvelut uudelleen nyt, kun monien kyseisten palveluiden käyttö on vähentynyt koronan myötä rajusti. Edulla henkilöstö voi halutessaan tukea paikallisia liikunta- ja kulttuurialan yrityksiä. Smartum-etu on ennen kaikkea tarkoitettu tukemaan henkilöstön hyvinvointia.

Tuloksien esittelyn lisäksi Ristavaara haluaa lähettää kesäterveisensä näin valtuustokauden ollessa lopuillaan kaikille kuntalaisille, luottamustoimikollegoilleen sekä kunnan henkilöstölle.

”Olen todella tyytyväinen menneeseen valtuustokauteen. Vaikeiden päätösten eteen joutumisesta huolimatta olemme saaneet valtuustossa säilytettyä hyvän ja rakentavan hengen. Vaikka kuntapolitiikassa ei aina ole mahdollista miellyttää kaikkia, olemme porukalla keskustelemalla, kaikesta avoimesti ja suoraan, saaneet lopputulokseksi vähintäänkin hyvän kompromissin.  Mielestäni meillä on ollut erinomainen porukka valtuustossa asioista päättämässä.”

”Haluan toivottaa aurinkoista ja turvallista kesää kaikille hausjärveläisille!”OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.