Kansalaisopisto Yleinen

Kevättä kohti!

Hausjärven kansalaisopistolla on kevään aikana vielä muutama mielenkiintoinen lyhytkurssi tarjonnassa. Ensi lukuvuoden suunnitelmat alkavat olla myös jo selvillä ja painettu opinto-ohjelma jaetaan koteihin kesäkuun alussa. Ilmoittautumiset lukuvuoden 2018–2019 kursseille alkaa 12. kesäkuuta klo 9.30.

Kansalaisopiston käsityökurssien kevätnäyttely järjestetään kunnanvirastolla (Keskustie 2-4, 12100 Oitti) 11.–17.huhtikuuta. Näyttely on avoinna arkisin 9-15 sekä lauantaina 14.4. klo 10–14 Hausjärven kunnan palvelumessujen ajan. Näyttelyssä on esillä Kankaankudonta- sekä Käsitöitä eri tekniikoilla – kurssien töitä.

Huhtikuussa ruuanlaitosta kiinnostuneet pääsevät kotitalousopettaja Auli Pullin johdolla maailmanympärysmatkalle salaattien parissa. Kurssilla tutustutaan salaattien historiaan ja valmistetaan erilaisia salaatteja ympäri maapalloa. Kurssi järjestetään lauantaina 14.4. Oitissa yläkoululla klo 10–14. Kurssimaksu 25 euroa (sis. tarvikkeet).

Huhtikuun lopussa kansalaisopisto antaa mahdollisuuden opiskella luontopalveluyrittäjyydestä. Jos olet pohtinut mahdollisuutta tehdä luontoharrastuksestasi omaa yritystoimintaa, tämä kurssi antaa avaimet käteen ja loppu riippuu sinusta. Oli harrasteesi sitten valokuvaaminen, sienestys tai vaikka villiyrtit, niin tule rohkeasti mukaan. Kurssi järjestetään Valkjärven leirikeskuksessa 21.–22.4. klo 10–15 ympäristökouluttaja ja luontoharrastaja Rauno Levánin johdolla. Kurssimaksu 25 euroa.

Toukokuussa opiston viimeinen kurssi tältä kaudelta antaa mahdollisuuden hypätä ompelumaailmaan. Intensiivisellä Tilkkumaraton –kurssilla opiskellaan tilkkutyötekniikoita ja valmistetaan omanlaisia töitä; esimerkiksi erilaisia laukkuja ja pussukoita, tyynynpäällisiä, kaitaliinoja, keittiötekstiilejä ja peittoja. Kurssi sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös pidempään harrastaneille löytyy uusia haasteita. Opettajana Katri Eskelinen, Ryttylän koululla 18.–20.5. (pe klo 17-21, la-su klo 9-18), kurssimaksu 50 euroa.

Ilmoittautumiset netissä osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/hausjarvi tai puhelimitse p. 019 758 6771.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.