Kansalaisopisto Yleinen

Kansalaisopiston opinto-ohjelma 2019-2020

Hausjärven kansalaisopiston lukuvuoden 2019–2020 opinto-ohjelma on julkaistu ja opinto-ohjelmaan voi tutustua osoitteessa www.opistopalvelut.fi/hausjarvi/. Painettu opinto-opas jaetaan Hausjärven alueen kotitalouksiin viikon 23 aikana eli ennen ilmoittautumisen alkamista.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa keskiviikkona 12. kesäkuuta klo 9.00. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Hausjärven kunnan kotisivuilta. Lisätietoja kursseista sekä ilmoittautumisesta voi kysyä kansalaisopiston toimistosta puh. 019 758 6771.

Toivekursseina ensi lukuvuonna järjestetään muun muassa pilateskursseja. Ikäihmisten liikuntatarjontaan on panostettu, esimerkiksi tuolijumppaa on tarjolla sekä Oitissa että Eskon koululla. Myös kädentaidoissa ja kuvataiteessa löytyy monta uutta mielenkiintoista kurssia. Kielten puolella tarjontaan on saatu latinan lyhytkurssi ja tietokoneiden kanssa ongelmia kokeville on luvassa helpotusta Tietokoneen käyttöohjeet tai Peruskäyttäjän sovelluskurssilla.

Valitse mieleisimmät kurssit ja muista ilmoittautua! Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamispäivää opiston toimistoon.

Tervetuloa opiskelemaan!OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.