Kansalaisopisto Yleinen

Kansalaisopiston kevät 2019

Hausjärven kansalaisopiston toiminta on hiljentymässä joulun ajaksi ja sekä opiskelijat että opettajat aloittavat ansaitun joululoman.  Opiston kevätkausi lähtee käyntiin tammikuun toisella viikolla. Tammikuusta alkaen opistossa on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia koko kevään kestäviä sekä lyhytkursseja. Koko kevään kestävissä kursseissa aiheina on kehonhuolto, puu- ja metallityöt sekä ompelu ja neulonta.

  • Pysäytä hetkeksi arjen kiireet ja hoida kehoasi. Kehonhuolto -kurssi Ryttylän liikuntatilassa (kylätalo) tiistai-iltaisin klo 18–19.30 koko kevään ajan. Opettajana Minna Jokinen, kurssimaksu 50 euroa.
  • Oletko aina halunnut kokeilla osaamistasi teknisen työn puu- ja metallitöiden suhteen? Opisto tarjoaa nyt siihen mahdollisuuden! Kurssi kokoontuu koko kevään ajan yläkoululla tiistai-iltaisin klo 18–20. Opettajana teknisen työn lehtori Timo Jalovaara, kurssimaksu 55 euroa.
  • Jos tekninen työ ei ole sinun juttusi, on tiistai-iltaisin tarjolla myös ompelua tai neulontaa! Lastenvaatteiden ompelukurssi yläkoululla klo 18–19.30 Virpi Rantalan johdolla. Kurssimaksu 55 euroa.

Ruuan ystävien kannattaa laittaa kalenteriin seuraavat:

  • Keskiviikkona 16.1. klo 18 kunnanvirastolla valtuustosalissa luento aiheesta Herkän vatsan kokkikoulu: Tervehdyttävä FODMAP-ruokavalio. Luennoitsijana hyvän olon valmentaja, ruokakirjailija, VTM Pauliina Tervo. Luentomaksu 5 euroa kerätään paikan päällä.
  • Lauantaina 26.1. klo 10–14 yläkoululla leivontakurssi aiheella KANSAINVÄLINEN JA KOTIMAINEN LEIVONTA – terveellisesti ja monipuolisesti. Opettajana Auli Pulli, kurssimaksu 30 euroa (sis. tarvikkeet).

Keväällä opinto-ohjelmassa on tarjolla useita lyhytkursseja, joihin osallistuminen on edullista ja vähemmän sitovaa. Maaliskuussa tulossa kursseja mm. Unet arjen voimavarana, NLP:n perusteet, letityskurssi sekä Keväistä makramee-solmeilua.  Lyhytkurssit kuten muukin tarjonta löytyy kesällä kotiin jaetuista opinto-oppaista sekä internetistä kansalaisopiston kotisivuilta https://www.opistopalvelut.fi/hausjarvi. Ilmoittautua voi joko netissä tai puhelimitse 019 758 6771.

Omia toivekursseja lukuvuotta 2019-2020 varten tai muuta palautetta voit lähettää tämän lomakkeen kautta.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.