Kansalaisopisto Päivähoito ja koulutus

Kansalaisopiston ilmoittautuminen alkaa 12. kesäkuuta

Hausjärven kansalaisopiston lukuvuoden 2018–2019 opinto-ohjelma julkaistaan keskiviikkona 9.5. ja opinto-ohjelmaan voi julkaisun jälkeen tutustua osoitteessa www.opistopalvelut.fi/hausjarvi/. Painettu opinto-opas jaetaan Hausjärven alueen kotitalouksiin viikon 23 aikana eli ennen ilmoittautumisen alkamista.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa tiistaina 12. kesäkuuta klo 9.30. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Hausjärven kunnan kotisivuilta. Lisätietoja kursseista sekä ilmoittautumisesta voi kysyä kansalaisopiston toimistosta puh. 019 758 6771.

Toivekursseina ensi lukuvuonna järjestetään muun muassa NLP:n perusteet, sukututkimuksen peruskurssi sekä keramiikka –kurssi. Myös kädentaidoissa löytyy monta uutta mielenkiintoista kurssia. Kielten puolella sen sijaan pääsee aloittamaan venäjän opiskelun ja älypuhelinten tai tablettien kanssa ongelmia kokeville on luvassa helpotusta Oma älylaite tutuksi -kurssilla.

Valitse mieleisimmät kurssit ja ilmoittaudu! Muistathan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamispäivää opiston toimistoon.

Tervetuloa opiskelemaan!


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.