Yleinen

Kaavasuunnittelijan virka

Hausjärvi on monien kylien kehittyvä, maaseutumainen, n. 8400 asukkaan asuin- ja yrityskunta parhaalla paikalla Riihimäen- ja Hyvinkään seudulla.

Julistamme haettavaksi kaavasuunnittelijan viran.

Kaavasuunnittelija toimii elinkeinot- ja kehittäminen tulosyksikössä kunnanjohtajan ohjauksessa ja osallistuu maankäytön suunnittelu- ja kehittämistehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.
Tehtävässä menestyminen edellyttää mm. AutoCad kaavasuunnitteluohjelman ja paikkatieto-ohjelmien osaamista. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja. Tehtävän hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa.

Kaavasuunnittelijan pääasialliset työtehtävät ovat kaava-asioiden valmistelu, kaavahallintotehtävät ja – hankkeisiin osallistuminen, lautakuntavalmistelu ja lautakunnan esittelijänä toimiminen, maankäyttösopimukset, pohjakartan ylläpito ja hyväksyntä, poikkeamispäätökset sekä tonttien myynti ja markkinointi.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtaisen palkan ollessa 3 800 euroa kuukaudessa. Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus ennen viran vastaanottamista.

Hakemus kaikkine liitteineen tulee jättää 2.8.2019 klo 12 mennessä. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmässä: http://www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteinä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.
Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut pidetään 7.8.2019

Lisätietoja antavat:
kunnanjohtaja Pekka Määttänen 019 758 6510 / etunimi.sukunimi@hausjarvi.fi
kunnanhallituksen puheenjohtaja Heini Ristavaara 050 379 8687 / etunimi.sukunimi@khshp.fi
ympäristölautakunnan puheenjohtaja Kaisa Liski 044 455 1100 / etunimi.sukunimi@gmail.com

Lisätietoja Hausjärven kunnasta: www.hausjarvi.fi, Facebook ja Instagram @hausjarvenkunta

Hausjärvellä 15.5.2019OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.