Liikunta Yleinen

Ikäihmisten liikuntaraati maanantaina 25.3.

Tervetuloa Hausjärvellä järjestettävään Ikäihmisten liikuntaraati -tilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään maanantaina 25.3. klo 13.00-15.00 kunnanviraston valtuustosalissa Oitissa. Liikuntaraati on tarkoitettu kaikille ikäihmisille ja tarkoituksena on ikäihmisten liikuntapalveluiden kehittäminen ikäihmisiä kuulemalla. Ikäihmisten esittämät mielipiteet, ideat ja toiveet liikkumiseen ja liikunnan harrastamiseen liittyvissä asioissa pyritään myöhemmin hyödyntämään liikuntatoimintoja ja olosuhteita kehitettäessä.

Liikuntaraati on Ikäinstituutin kehittämä työmuoto ja se on osa terveysliikunnan kärkikunta-hanketta. Tilaisuuksia on muutaman vuoden aikana järjestetty useissa kunnissa ja kaupungeissa.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia pe 22.3. mennessä joko puhelimitse 019 758 6771 tai sähköpostitse anniina.maki(at)hausjarvi.fi. Paikalle on kutsuttu myös johtavia viranhaltijoita, kunnanvaltuutettuja sekä lautakuntien jäseniä vastaamaan kysymyksiin ja viemään toiveita eteenpäin.

 OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.