Elinkeinopalvelut Yleinen

Hausjärven kunta tukee yritysten toiminnan kehittämistä

Oletko yrittäjä, jolla on toimiva mikro- tai pienyritys ja jolla on jo y-tunnus? Oletko kohdannut liiketoiminnassasi ongelman tai haluat kehittää yrityksesi toimintaa nykyisestä? Yrityskummi voi olla tukenasi liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa.

Hausjärven kunta on halunnut lähteä tukemaan yrittäjien toimintaa pulmatilanteissa liittymällä yhteisöjäseneksi Suomen Yrityskummit ry:n 1.1.2019 alkaen.

Kanta-Hämeen aluekummi on tavoitettavissa Oitissa henkilökohtaisesti. Tapaamisen voi sopia puhelimitse (numeron saa kunnan keskuksesta). Tapaaminen voidaan sopia sinulle parhaiten sopivaan paikkaan, vaikkapa yritykseesi tai työmaalle.

Yrityskummit toimivat alueellisesti, joten jos haluat itsellesi yrityskummin, sellainen osoitetaan sinulle lähtökohtaisesti omalta alueeltasi. Yrityskummilla on vaitiolositoumus yrityksesi asioista. Yrityskummi toimii vapaaehtoispohjalta ja palvelu on sinulle maksutonta.

Kanta-Hämeen alueella toimii tällä hetkellä 16 yrityskummia. Lue lisää Suomen Yrityskummit ry:n palvelusta osoitteessa www.yrityskummit.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.