Yleinen

Hausjärven kotihoidon asiakkaalla koronatartunta

Kotihoidon asiakkaalla on 12.11.2020 todettu koronavirustartunta. Altistuneet työntekijät on asetettu karanteeniin. Kotihoidossa henkilökunta on käyttänyt asianmukaisia suojaimia hoitotyössä. Tartunnan toteamisesta lähtien henkilökunta on käyttänyt tehostettua suojautumista kaikilla kotikäynneillä. Tartuntaketjua ja mahdollisia muiden henkilöiden altistumisia selvitellään vielä. Kotihoidon asiakkaita tiedotetaan asiasta erikseen.

Kanta-Hämeen asiantuntijatyöryhmä, ns. koronanyrkki, suosittelee kasvomaskien käyttöä joukkoliikenteen lisäksi tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Tällaisia tilanteita voi syntyä muun muassa kaupassa asioidessa.

Kunnat huolehtivat siitä, että maskeja on saatavilla vähävaraisille ja haavoittuvimmassa asemassa oleville ilmaiseksi. Maskeja jaettaessa ei tarkasteta henkilön varallisuustietoja tai kotikuntaa. Hausjärven kunnassa kasvomaskien jakelu tapahtuu Oitin pääkirjastossa kirjaston aukioloaikoina (ks. kirjaston aukioloajat) sekä ma-ke kirjasto-auton aikataulupysäkeillä (ks. aikataulu ).


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.