Kansalaisopisto

Hausjärven kansalaisopiston tiedote

Hausjärven kansalaisopiston lähiopetus

Lähiopetuksen keskeytys jatkuu hallituksen linjauksen mukaisesti 13.5. asti. Tämän jälkeen valtaosa kursseista on päättynyt. Niiden lyhytkurssien osalta, jotka on suunniteltu alkavaksi 13.5., tilannetta tarkastellaan uudelleen viimeistään 13.5.2020.

 

Opiston etäopetus ja mahdollinen alennus

Opistossa on pystytty järjestämään melkein kaikille kursseille soveltavin osin etäopetusta. Koska lähiopetuksen keskeytys tapahtui yllättäen, on etäopetus voitu aloittaa eri kursseilla hieman eri aikaan. Tämä johtuu siitä, että tuntiopettajat ovat pohtineet rehtorin kanssa jokaisen kurssin kohdalla sitä, millä tavoin etäopetuksen materiaali voidaan toimittaa kaikille kurssilaisille. Tietoa etäopetuksen jatkumisesta on annettu kurssilaisille joko toimiston tai tuntiopettajien kautta.

Hausjärven kansalaisopistossa vain Luovuutta sisustukseen posliininmaalauksella kurssia ei voitu järjestää etäopetuksena. Nimenomaisen kurssin kurssilaiset tulevat saamaan 10 euron alennuksen ilmoittautuessaan 2020–2021 lukuvuoden kurssille. Kurssille ilmoittautuessaan tulee ottaa yhteys toimistoon alennuksen saamiseksi.

 

Kevään kurssimaksut:

Kurssimaksuja ei palauteta, koska kyseessä on Force majoure- eli ylivoimainen este, joka ei johdu Hausjärven kansalaisopistosta. Tämä koskee kaikkia koko lukuvuoden ja koko kevätlukukauden kursseja sekä lyhytkursseja, jotka ovat alkaneet ennen 18.3.2020.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.