Yleinen

Hausjärven asukaslehden 2/2021 nettiversio

Hausjärven kunnan palveluesite koki keväällä 2021 muodonmuutoksen ja kunnan toinen asukaslehti on nyt julkaistu. Asukaslehti esittelee kunnan toimintaa ja palveluita hieman ajankohtaisemmasta näkökulmasta, mutta sen taustatarkoitus pysyy silti samana. Kuntalain 29 § mukaan kunnan toiminnasta on tiedotettava asukkaille, palvelujen käyttäjille, järjestöille ja muille yhteisöille. Kunnan tulee antaa riittävästi tietoja kunnan järjestämistä palveluista, taloudesta, kunnassa valmistelussa olevista asioista, niitä koskevista suunnitelmista, asioiden käsittelystä, tehdyistä päätöksistä ja päätösten vaikutuksista.

Toisessa asukaslehdessä on sisältönä muun muassa vinkkejä talviulkoiluun (hiihtoladut, avantouinti, laavut, jne.), Hausjärven harrastusmahdollisuuksista, Omaolosta sekä oppivelvollisuuden pidentymisestä. Lisäksi esittelemme uudet kunnanvaltuutetut 2021-2025, joka aloittivat luottamustehtävässään elokuussa 2021.

Mitä mieltä olet asukaslehdestä ja sen sisällöstä? Anna palautetta seuraavan linkin kautta: Palautelomake tai lähetä sähköpostia hausjarvi(at)hausjarvi.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.