Yleinen

Hausjärven asukaslehden nettiversio

Palveluesite on nyt … ASUKASLEHTI!

Hausjärven kunnan palveluesite on kokenut muodonmuutoksen ja muuntautunut kunnan omaksi asukaslehdeksi. Jos et ole saanut omaa paperilehteä postilaatikkoosi, niin tästä pääset lukemaan kunnan ensimmäistä asukaslehteä nettiversiona. Asukaslehti esittelee kunnan toimintaa ja palveluita hieman vanhaa palveluesitettä ajankohtaisemmasta näkökulmasta, mutta sen taustatarkoitus pysyy silti samana. Kuntalain 29 § mukaan kunnan toiminnasta on tiedotettava asukkaille, palvelujen käyttäjille, järjestöille ja muille yhteisöille. Kunnan tulee antaa riittävästi tietoja kunnan järjestämistä palveluista, taloudesta, kunnassa valmistelussa olevista asioista, niitä koskevista suunnitelmista, asioiden käsittelystä, tehdyistä päätöksistä ja päätösten vaikutuksista. Kunnan on tiedotettava, millä tavoin päätösten valmisteluun voi osallistua ja vaikuttaa. Sivulta 39 voit lukea lisää, kuinka sinä voit vaikuttaa!

Ensimmäisessä asukaslehdessä on sisältönä muun muassa kunnanjohtajan katsaus tilinpäätökseen, vinkkejä kesän ulkoiluhetkiin (kuntoportaat, uimapaikat, jne.) ja kunnassa käynnissä olevat hankkeet. Lisäksi esittelemme muutamia hausjärveläisiä yhdistyksiä ystäväkirjan muodossa.

Miltä uudistus vaikuttaa? Entä mitä haluaisit nähdä seuraavassa lehdessä? Anna palautetta www.hausjarvi.fi sivujen kautta tai lähetä sähköpostia hausjarvi(at)hausjarvi.fi

Yrittäjät ja yhdistykset!

Jos haluat oman mainoksesi syksyn lehteen, seuraa kotisivujamme mainosmyynnin suhteen tai ota yhteyttä ja varaa mainospaikkasi jo nyt! Lehden painos on lähes 5000 kpl ja se jaetaan Hausjärven kunnan alueella joka talouteen. Lehti on siis oikea kanava, jos tavoitteena on näkyvyys Hausjärvellä. Alustava ilmestymisaikataulu marras-joulukuu 2021. Mainosmyynti: Anniina Mäki, p. 019 758 6583 / anniina.maki(at)hausjarvi.fiOLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.