Kulttuuri- ja vapaa-aika Liikunta

Hausjärvellä järjestetään porrastreeniviikko

Hausjärvelle on valmistunut kolmet kuntoportaat muutaman viime vuoden aikana. Nyt niistä tehdään kaikelle kansalle tutut, sillä liikuntatoimi järjestää porrastreeni-tapahtumia Hikiällä, Oitissa ja Ryttylässä viikolla 20. Tarjolla on ideoita ja vinkkejä porrasharjoitteluun ja erilaisten juoksu- ja kävelyharjoitteiden lisäksi tehdään myös monipuolisia lihaskuntoliikkeitä. Tapahtumat soveltuvat kaikille kiinnostuneille kuntotasosta riippumatta, eikä osallistujilta vaadita aiempaa kokemusta portaissa harjoittelusta.

Porrasharjoittelun suosio on kasvanut viime vuosina portaiden rakentamisen myötä ja tavalliset kuntoilijatkin ovat innostuneet harjoittelusta. Treeni vahvistaa ja kehittää erityisesti alavartalon lihaksistoa sekä hapenottokykyä. Portaissa voi harjoitella kävellen, juosten, vauhtia vaihdellen, loikkien ja esim. askelkyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihaksia tehden tietää liikuntasihteeri Jari Kovanen.

Maksuttomat treenit pidetään Ryttylän Ykslammen portaissa 14.5. (Tiina Kuusela), Hikiän urheilukentän portaissa 15.5. (Emilia Palmu) ja Oitin urheilukentän portaissa 16.5. (Tiia Vesikko) klo 18.-19.00 välillä. Mukaan kannattaa ottaa juomapullo sekä säänmukainen asustus. Lisätietoja: Jari Kovanen 040 330 6780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.