Yleinen

Etävanhempainillan nuorten psyykkisestä hyvinvoinnista tiistaina 8.12.2020 klo 18.00

Hei!

Järjestämme yläasteen etävanhempainillan nuorten psyykkisestä hyvinvoinnista tiistaina 8.12.2020 klo 18. Vanhempainillassa luennoi psykoterapeutti, KM Mira Talala. 

Luennon kuvaus: 

Murrosikään liittyy kehityksellisiä psyyken haasteita sekä kohonnut riski mieliala- ja ahdistuneisuushäiriöiden puhkeamiselle. Luennolla käsitellään murrosiän vaikutusta psyykeen sekä kodin mahdollisuuksia tukea nuoren psyykkistä hyvinvointia ennaltaehkäisevästi sekä silloin, kun nuoren kasvussa on erityisiä haasteita. Luento tarjoaa kognitiivis-käyttäytymisterapeuttisia menetelmiä sovellettuna nuoren tavallisiin elämänympäristöihin kouluun ja kotiin. 

Mira Talala on kognitiivinen psykoterapeutti ja kasvatuspsykologiaa pääaineena opiskellut kasvatustieteen maisteri. Mira on työskennellyt 14 vuoden ajan koulukuraattorina perusasteella ja toisella asteella ennen päätoimiseksi psykoterapeutiksi siirtymistä. Vuonna 2019 PS-kustannus julkaisi Miran kirjoittaman tietokirjan ”Psyykkisesti oireileva oppilas”, joka on tarkoitettu käytännönläheiseksi oppaaksi opettajille ja vanhemmille tukemaan lapsia ja nuoria psyykkistä hyvinvointia.

 

Vanhempainiltaan lähetetään osallistumislinkki ilmoittautuneille. Ilta toteutetaan Microsoft Teamsin välityksellä. Riittää, kun yksi perheestä tai yksiköstä ilmoittautuu. Samasta linkistä voi useampikin perheenjäsen katsella ja kuunnella esitystä. Teknisen toteututuksen onnistumiseksi pyydämme ilmoittautumaan vanhempainiltaan viimeistään ma 7.12. klo 8. 

Illan aihe on ainakin täältä koulusta katsottuna hyvin ajankohtainen ja toivommekin runsasta osanottoa. Vaikkei ongelmia olisikaan, luennosta saa varmasti oivalluksia ja hyviä työkaluja niin itsensä kuin toisten hyvinvoinnin tukemiseen. 

Lämpimästi tervetuloa!

Maija Metsola, rehtori


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 1 Ei 0 Kyllä 1 Ei 0

Kommentit on suljettu.