Liikunta

Valkjärven leirivuorot ovat haettavina

Valkjärvellä olevan, Hausjärven kunnan omistaman, leirialueen kesän käyttövuorot ovat varattavissa 23.2. saakka ja niitä voivat hakea yhdistykset, työyhteisöt, taloyhtiöt, yksityishenkilöt jne. myös Hausjärven ulkopuolelta. Vuorokausihinta on 80 eurosta 300 euroon hakijasta riippuen ja sillä saa käyttöönsä alueen lisäksi saunan, grillikatoksen, veneen sekä päärakennuksen. Syys-huhtikuun välisten arki-iltojen hintoja maanantaista torstaihin on pudotettu 80-100 euroon.

Päärakennuksessa on uusittu keittiö sekä kokoontumistila, johon mahtuu noin 40 henkeä.Saunarakennuksessa on erilliset puku- ja suihkutilat miehille ja naisille, saunatila sen sijaan on yhteinen. Talvikautena saunan lomassa voi piipahtaa avannossa, kesällä taas käytössä on alueen uimaranta ja vene. Alueella on myös 5 majoitusmökkiä, joihin kuhunkin mahtuu 4 henkeä. Viime vuosina Valkjärvelle on kertynyt n. 200 käyttövuorokautta ja kävijöitä on vuosittain ollut yli 4 500.

Hakulomake on vapaamuotoinen ja siitä tulee selvitä hakijan yhteystiedot ja henkilötunnus tai y-tunnus sekä haettava leiripäivä/leiripäivät ja varapäivä. Hakemus tulee toimittaa liikuntatoimistoon joko osoitteella Hausjärven liikuntatoimi, Keskustie 2-4, 121100 Oitti tai jari.kovanen@hausjarvi.fi. Lisätietoja saa Hausjärven liikuntatoimistosta 040 330 6780. Mallilomake, jota voi myös käyttää, löytyy kunnan kotisivuilta liikuntatoimen kohdalta.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.