Ladataan Tapahtumat
Hae Tapahtumat

Navigointinäkymä

Tapahtuma kategoria

Tagit

Tapahtumapaikat

Järjestäjät

Päivä

Aika

Tyhjennä suodattimet

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumatlista-navigaatio

Ilmainen

Punkanjoki-näyttely Ryttylän kyläkirjastossa

11.11. 12:00 - 16.12. 12:00
Ryttylän kyläkirjasto, Koulutie 14
Ryttylä, 12310 Suomi

Miltä Punkanjoki näyttää lasten silmin? Aikuiset ovat huolestuneita Punkanjoen tilasta. Jokeen on levinnyt isosorsimoa, joka tukkii uomaa. Lasten silmin Punkanjoki on kunnossa, sillä Koulutien sillalta joki näyttää vielä joelta. Toivottavasti aikuiset onnistuvat joen kunnostuksessa niin, että Punkanjoki näyttää joelta joka sillalta. Ryttylän kyläyhdistys ry:n aloitteesta järjestettiin ”Minun Punkanjokeni”- piirustuskilpailu Ryttylän koulussa. Lasten töistä on nyt koottu näyttely kyläkirjastoon. Näyttelyssä on myös esillä Hausjärven kivenhiojat ry:n monipuolinen kivivalikoima nimitietoineen. raakakivistä hiottuja korukiviä kivenhiojien tekemiä valmiita koruja Punkanjoki-näyttelyn avajaiset ovat lauantaina 11.11.klo…

Lue lisää »

JOULUMYYJÄISET

9.12. 08:00 - 10.12. 16:00
|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksi tapahtuma, joka alkaa 1.1.1970 klo 8:00am

Kunnanviraston valtuustosali, Keskustie
OITTI, 12100 Suomi

MoniMarjat järjestää perinteiset Joulumyyjäiset Hausjärven kunnanvirastolla. Tarjolla on runsaasti MoniMarjojen omia käsitöitä, erilaisia leivonnaisia, kahvia ja joulutorttuja tai piirakoita. Lisäksi onnenrullia.  Entiseen tapaan lukuisat paikalliset kädentaitajat myyvät omia töitään.

Lue lisää »

Hikiän marttojen joulumyyjäiset

9.12. 10:00 - 13:00

Leivonnaisia, kransseja, muita esim joululahjoiksi sopivia tuotteita on myynnissä Hikiän nuorisotilassa. Tapahtumassa on glögitarjoilu.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat