Yleinen

Sosiaaliohjaajan työsuhde

Hausjärven kunnan perusturvalautakunta julistaa haettavaksi

SOSIAALIOHJAAJAN TYÖSUHTEEN

Sosiaaliohjaaja työskentelee lastensuojelun tiimissä. Työ on pääosin lastensuojelun perhetyötä sekä osallistumista lastensuojelutarpeen selvitystyöhön työparina.

Toivomme hakijalta kokemusta lastensuojelutyöstä, osaamista lapsen kuulemisessa, yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työhön sisältyy tarpeen mukaan myös ilta- ja lauantaityötä. Oma auto on työssä välttämätön.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys (sosionomi AMK, sosiaalikasvattaja tai –ohjaaja).

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain vaatima rikosrekisteriote (504/2002). Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset 21.9.2017 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, sosiaalitoimisto, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.

Tiedustelut: johtava sosiaalityöntekijä Arja Theis, puh (019) 7586619 tai sähköpostitse arja.theis@hausjarvi.fi sekä perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, puh. (019) 758 6610 tai sähköpostitse teija.suorsa-salonen@hausjarvi.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 2 Kyllä 0 Ei 2

Kommentit on suljettu.