Yleinen

Sivistysjohtajan virka

 

Hausjärvi on noin 8 700 asukkaan maaseutumainen, monitaajamainen kunta Hyvinkään-Riihimäen talousalueella ja Kanta-Hämeen maakunnassa.

Haemme palvelukseemme
Sivistysjohtajaa

 

Hausjärven kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi toistaiseksi voimassa oleva sivistysjohtajan virka 1.3.2018 alkaen. Virka täytetään määräaikaisena nykyisen viranhaltijan sijaisuutena jo 1.12.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimialaan kuuluvat kasvatus- ja sivistyspalveluiden hallinto ja kehittäminen, perusopetus, lukio-opetus, kansalaisopisto, varhaiskasvatus sekä nuoriso-, liikunta- ja kulttuuripalvelut. Henkilökuntaa toimialalla on noin 190.

Sivistysjohtaja johtaa toimialansa palvelujen järjestämistä, strategista ja toiminnallista hallintoa sekä vastuualueiden talouden suunnittelua ja seurantaa. Sivistysjohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti koko kunnan kehittämiseen. Sivistysjohtaja toimii rehtoreiden, varhaiskasvatuspäällikön, kirjastojohtajan, liikuntasihteerin ja oppilashuoltohenkilöstön esimiehenä.

Sivistysjohtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja rehtorin kelpoisuus. Edellytämme lisäksi kokemusta kunnan sivistystoimesta, perusopetuksesta ja lukiosta, kunnan hallinnosta sekä johtamiskokemusta. Arvostamme aktiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön tuella.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakijaa pyydetään työhakemuksessa esittämään palkkatoivomuksensa.

Virkavaalin vahvistamisen edellytyksenä on Hausjärven kunnan työterveyshuollon Työsyke Oy:n antama lausunto virkaan valitun terveydentilasta ja sopivuudesta tehtävään. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Hakeminen

Hakemuksen kaikkine liitteineen on oltava perillä viimeistään perjantaina 1.9.2017 kello 12.00 mennessä. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä http://www.kuntarekry.fi. Hakemuksen liitteenä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteella Hausjärven kunta, Keskustie 2-4, 12100 Oitti,
kuoreen merkintä ”Sivistysjohtaja”.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Pekka Määttänen, p. 019 758 6510 ja sivistystoimenjohtaja
Markku Torttila, p. 019 758 6710.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 1 Kyllä 0 Ei 1

Kommentit on suljettu.