Valkjärven leirialue

Valkjärven leirialue on kunnan omistama virkistysalue, joka on ympärivuotisessa käytössä. Tiloja voi vuokrata leireihin, kokouksiin, juhliin, saunailtoihin, illanviettoihin tai yöpymiseen.

Leirialueen päärakennuksessa on perusvälinein varustettu keittiö sekä kokoontumistila, johon mahtuu n. 40 henkeä. Saunatiloissa on peseytymis- ja pukuhuoneet erikseen naisille ja miehille sekä yhteinen saunatila. Saunaan mahtuu kerralla n. 10 henkeä ja sauna on puulämmitteinen. Peseytymistiloihin tulee juomakelpoinen vesi ja siellä on wc:t. Lisäksi leirialueella on viisi pientä neljän hengen majoitusmökkiä, joissa voi yöpyä kesäisin. Mökeissä ei ole lämmitystä, patjoja eikä vuodevaatteita. Alueella on myös grillikatos, ruokailukatos, puucee sekä uimaranta ja vene.

Vuorot ovat haettavina helmikuussa (24.2.2017 mennessä), vapaaksi jääneitä vuoroja voi varata liikuntatoimiston kautta myös myöhemmin. Vuorokausihinta vaihtelee 80 eurosta 300 euroon varaajasta riippuen. Syyskuusta huhtikuuhun arkipäivät maanantaista torstaihin maksavat 100€. Leirialuetta vuokrataan kaikille, myös kunnan ulkopuolisille yrityksille, järjestöille ja yksityishenkilöille. Vuosittain varauksia kertyy noin 180.

Syksystä kevääseen Valkjärvellä kokoontuu myös avantouintiryhmä joka maanantai 16.00-18.00. Kausimaksuna perintään 60 euroa. Ilmoittautuminen paikan päällä.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 5 Ei 1 Kyllä 5 Ei 1