HRAKS

HRAKS eli Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö edistää työllistymistä ja ehkäisee syrjäytymistä. Palveluitamme ovat etsivä nuorisotyö, työpajatoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työhönvalmennus. Meillä on erilaisia valmennusympäristöjä, kuten kahvila-ravintoloita, kierrätyskeskuksia ja kuljetustoimintaa. Teemme yhteistä työtä alueen eri toimijoiden kanssa. Toimimme Keski-Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

HRAKS Hausjärven yksikkö sijaitsee Oitin keskustassa. HRAKS tarjoaa työkokeilupaikkoja ja kuntouttavaa työtoimintaa sekä nuorille että aikuisille. Yksikössä toimii myös KIKE Kierrätysmyymälä, jossa voi harjaantua monipuolisissa myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä. HRAKS tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja tarjoaa palvelua mm. rekrytointiin, työkokeiluun ja palkkatukityöhön liittyvissä asioissa.

KIKE Kierrätysmyymälän työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun, myyntityöhön, kassapalveluihin, hinnoitteluun ja tavaran esille panoihin. Kierrätysmyymälä tekee lisäksi tilauksesta työkeikkoja valmentautujien osaamisen ja henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan. KIKE:stä voi tiedustella työvoimaa mm. muuttoavuksi, piha-alueiden hoitotöihin sekä pieniin korjaus- ja asennustöihin.

HRAKS Hausjärvellä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä omien taitojesi, kykyjesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. HRAKS auttaa sinua määrittämään henkilökohtaiset tavoitteesi ja löytämään oman polkusi yksilöohjauksen ja työhönvalmennuksen avulla. Arkeen kuuluvat myös työhyvinvointia tukeva toiminta, ryhmävalmennukset sekä vierailut erilaisissa työ- ja toimintapaikoissa.


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0