Kouluruokailu

Peruskoulun oppilaat saavat koulupäivänä aterian, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin tai leikkeleen, leivän, juoman ja rasvan. Yläasteen, lukion, Oitin koulun ja Eskon koulun ruoka valmistetaan yläasteen yhteydessä olevassa keskuskeittiössä. Ruoka kuljetetaan kouluille lämmön säilyttävissä kuljetuslaatikoissa. Yläasteen ja lukion oppilaat ruokailevat yläasteen ruokasalissa. Keskuskeittiö valmistaa ruoan myös Kirkonkylän ja Oitin päiväkodeille.

Monnin ja Ryttylän kouluilla on valmistuskeittiö. Ryttylän koulun keittiöltä lähetetään lämmin ateria Ryttylän alueen ateriapalveluasiakkaille sekä Ryttylän päiväkotiin. Koulujen keittiöhenkilökunta osallistuu kouluruokailuun.

Erityisruokavaliot valmistetaan terveydenhoitajan tai lääkärin antaman todistuksen perusteella. Yläasteen ja lukion oppilaille tarjotaan lakto-ovo-vegetaarinen kasvisvaihtoehto, sen tarjoamiseen edellytetään sitoutumista.

Kouluruokalista on kuuden viikon kiertävä lista, joka julkaistaan internetissä, Etelä-Hämeen Lehdessä ja Aamupostissa. Ruoan menekkiä seurataan ja listaan tehdään muutoksia tarpeen mukaan.

 

 

Hausjärven kunnan päiväkotien ruokalista kesäkuu 2018

Hausjärven päiväkotien ruokalista heinäkuu 2018

 

 

 

 

 

 

 

 


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 3 Kyllä 0 Ei 3