Yleinen

Pakolaisohjaajan viransijaisuus perusturvassa

Hausjärvi on yli 8600 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n.20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa uudelleen haettavaksi

pakolaisohjaajan viransijaisuuden ajalle 1.11.2017 – 18.9.2018

Pakolaisohjaaja vastaa osaltaan Hausjärven ja Lopen kuntien pakolaisten kotoutumissuunnitelmista, käytännön toteutuksesta ja yhteiskuntaan sopeutumisesta. Pakolaisohjaaja työskentelee palvelu- ja asiakastyössä ohjaten pakolaisia arkielämän toimissa ja viranomaisasioinnissa. Hän toimii yhteistyössä kansalaisjärjestöjen kanssa.

Tehtävä edellyttää ennakkoluulotonta ja kehittävää työotetta. Ansioksi katsotaan pakolaisten vastaanottamiseen, kotouttamiseen tai monikulttuurisuuteen liittyvä työkokemus.

Pakolaisohjaajan kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kokemus viran tehtäväalueesta. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävässä edellytetään mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) vaatima rikosrekisteriote. Viransijaisuudessa on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja: perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen puh (019) 758 6610 tai teija.suorsa-salonen@hausjarvi.fi.

Hakemukset 12.10.2017 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.